Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

Me VS. Camping life

Me VS. Camping life

4 minuten
06-08-2018
TOP Animation

Mijn eerste week hier op de camping zit er alweer op. Het ging zo snel en dat is denk ik een goed teken. Ik leef hier samen met Demi (ook van Team4Animation) in een bungalowtent en het is heerlijk, maar de camping is natuurlijk heel anders dan thuis. Ik heb deze week al een paar keer voor vreemde en uitzonderlijke situaties gestaan.

Beestenboel

Op de camping hebben we een aantal huisdieren. Ten eerste twee hele lieve honden die geen vlieg kwaat doen, maar er wel uitzien als wolven. hmmm sommige gasten zijn er toch wel een klein beetje bang voor…….vooral onze lieve kleine gasten. Ik zelf ben eerder bang voor de slangen die af en toe op de camping worden gesignaleerd. De ene had een kikker in zijn bek en dat hoef ik toch echt niet te zien! Verder zit de miniclub vol met muggen, omdat we daar pannekoeken hebben gebakken. Toch niet zo slim denk ik hahaha, maar het kwaad is al geschied.

Sanitair

In onze tent hebben we helaas niet de luxe van water. Voor de wc rennen we altijd naar de miniclub. Als 1 van ons dan ook zegt “als je me mist ben ik in de miniclub” weten we genoeg. Ook onze afwas word tegenwoordig in de miniclub gedaan, omdat het toiletgebouw gewoon een beetje te ver is. De eerste keer dat we daar helemaal heen gingen lieten we alles vallen oepsieee… Helaas zijn er nu hele leuke kinderen geweest die de wc van de miniclub vol hebben gegooid met stenen. De wc is kapot en dicht dus mogen we op tijd gaan vertrekken voortaan. BEDANKT! En dan natuurlijk douchen. Hoe doen we dat? daar maken we een feestje van. Met de muziek van kinderen voor kinderen dansen we onder de douche de fitlala en gaat de minidisco nog even door!

Eten

Vol energie ging ik de eerste dag naar de winkel en kocht eten voor de hele week. Ik dacht eindelijk heb ik tijd om lekker te gaan koken, want thuis komt het er nooit echt van. Tot na mijn eerste minidisco ging het goed…..helaas is het daarna 9 van de 10 keer uiteten geworden. Niet echt de bedoeling en een beetje duur, maarjoh het is ook een beetje vakantie 😉 Toch ga ik deze week echt proberen om te koken, want anders gaan we ook een beetje vetjes kweken haha.

Buren

In de tent naast ons slapen de jongens. Ze zijn beide frans en werken bij de technische dienst en zwembad. Voor beide tenten is er 1 tafel om te delen dus wij dachten “mooi laten we hem in het midden zetten”. Dit was het begin van de camping war, waarin het de jongens tegen de meiden zou zijn. Zij pikten de tafel in, wij hun kussens, zij blokkeerden onze tent en wij zorgde er daarna weer voor dat de jongenstent een bende was. Zo ging het een tijdje goed tot Demi en ik een avond wilde gaan slapen en letterlijk alles, maar dan ook alles binnen op zijn kop stond. Bedden ondersteboven, koelkast utgekamt, kussens in de koelkast, kookspullen door de hele tent. Letterlijk alles! Dit was een lange lange nacht en de aanleiding voor een wapenststand, maarrr voordat we terug gaan pakken we ze terug!

Dus ja een week waarin al veel gebeurd is, maar wat heb ik het naar mijn zin. Ik had me geen betere collega’s kunnen voorstellen en de kids maken mijn tijd hier zo snel voorbij vliegen. Het gaan nog een paar mooie weken worden en ik zal vast en zeker binnenkort een update geven over de camping war ahahahha.

 

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!