water en boom

Maybe life is a fairytail after all

In Campingleven, Kindercamping door Nicole KuijfReageer

Nicole is een meisje, en die woont in een paleisje (studiostijl) in een land hier ver vandaan, waar heel veel paleisjes staan. Dit was de eerste zin van mijn favoriete kinderboek. Alleen ging deze over Liselotje en zij was een prinsesje. Als klein meisje was ik dol op sprookjes, behalve in het Land van Ooit waar ik ooit een keer de vijver in sprong omdat de zwarte ridder achter me aan kwam rennen… Oke ik dwaal weer af.  Het toffe aan sprookjes vond ik altijd dat het goed afliep, de prinses vond haar prins, de slechterik moest boeten voor zijn daden en iedereen leefde lang en gelukkig. But before Alice got to Wonderland she had to fall pretty hard down the rabbithole. Begrijp me niet verkeerd, ik heb het hier onwijs naar m’n zin en ik geloof dat er geen leuker zomerbaantje te verzinnen valt, maar in mijn sprookje speelt heimwee de boze stiefmoeder. Gelukkig kan ik elke dag met mijn ouders en vrienden kletsen via de digitale postduif genaamd Whatsapp.

Oke een situatieschets:

Niclunsel, Niclunsel waar zijt gij Niclunsel…. Nou ik ben hier in mijn eigen studio, wat ik geweldig vind omdat ik heerlijk mijn eigen keukentje heb en mijn eigen badkamer. Maar wat kan een sprookje over mijn leven zijn zonder een beetje klunsigheid. Tot nu toe ben ik al een keer verdwaald in het bos waarbij mijn broodkruimeltjes zijn opgegeten, heb ik de kaneel laten vallen, soep over laten koken en m’n boter aan laten branden. Ik heb mijn keuken al een paar keer als een echte Assepoester schoon moeten maken. Als Sneeuwwitje (seriously m’n benen zijn nog steeds melkfles-wit) hebben mijn 7 dwergen mij aangevallen met flessen water.  Ik mis mijn 11 dansende zussen bij de minidisco maar daar heb ik wel 20 lieve kindjes voor teruggekregen. En ik heb wel 30 blije sneeuwpoppen rond zien springen omdat het hier niet kouder wordt dan 23 graden. Als je denkt “Nicole wat heb je in dit blog voor onzin uitgekraamd”, sorry ik ben onderhand een beetje high van de lucht van stiften en lijm. Of Maybe life is a fairytail after all… Make the most out of it!

Liefs!

 Onze blogger
Nicole Kuijf

Nicole Kuijf

Salut! Ik ben Nicole, 4e jaars studente Tourism Management in Rotterdam. Ik ben al 3 zomers animatrice in Frankijk via Team4Animation. Deze winter blog ik over mijn avonturen.

Iets voor jou? Check onze laatste vacatures.


Delen maar!