Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

Maud's zomer vol animatiewerk in Frankrijk

Maud's zomer vol animatiewerk in Frankrijk

3 minuten
10-09-2021
TOP Animation

Bonjour! Ik ben Maud Jongsma, 21 jaar en ik heb afgelopen zomer 7 weken in Frankrijk gewerkt. Dit was de eerste keer dat ik voor Team Animation heb gewerkt en wat was het een feestje!

Camping Les Cyprès in Frankrijk

Afgelopen zomer werkte ik op camping Les Cyprès in St Gilles Croix de Vie, een plaatsje aan de Atlantische kust. De camping is echt een enorme aanrader! Het is overzichtelijk, niet te groot en voor ieder wat wils. Ze verhuren stacaravans in allerlei soorten en maten, maar je kunt er ook lekker op het gemak kamperen. Het zwembad, de snackbar en de bar liggen lekker dichtbij elkaar in het midden van de camping gelegen. Natuurlijk stond er ook een top team afgelopen zomer 😉.Ik was dit jaar de enige Nederlandse collega die werkzaam was op de camping, maar dit was juist enorm interessant. Ik heb echt kennis gemaakt met de Franse cultuur en taal. Het team is enorm hecht, en ik heb echt vrienden voor het leven gemaakt tijdens mijn periode!

Waarom animatiewerk?


Goede vraag! Ik heb afgelopen jaar een tussenjaar gehad en mijn plan was om veel te reizen, maar we weten allemaal dat dit helaas niet mogelijk was. Toen kwam Team Animation op mijn pad en ik zag de kans om in het buitenland te kunnen werken. Aankomend jaar start ik met de Academische PABO in Leiden, waardoor animatiewerk een waardevolle ervaring zou zijn. Het organiseren van activiteiten om mensen blij te maken is zo ontzettend leuk om te doen. Het is fantastisch om te zien dat mensen het waarderen dat je tijd hebt gestopt in bepaalde activiteiten. Dus als je mij vraagt wat ik het allerleukste vind aan animatiewerk.. tja, dan zou ik zeggen dat ik meest blij word van het feit dat kinderen en ook volwassenen altijd met een glimlach jouw activiteit verlaten. Natuurlijk is mijn geduld ook op de proef gesteld, heb ik moeten leren improviseren als de golfette weer eens leeg was. en heb ik verschillende manieren van uitleggen moeten leren, maar dat is juist een waardevolle ervaring. En ik heb zo veel nieuwe mensen mogen leren kennen door dit werk, wat ik echt een enorm pluspunt vind. De periode van animatiewerk is meer dan alleen activiteiten organiseren. Het is ook ontspannen op het strand, genieten van aperos en geld uitgeven tijdens het shoppen. Ik heb tijdens de periode in Frankrijk een hoop over mezelf geleerd en daar ben ik alleen maar dankbaar voor.

Dus twijfel je om ook animatiewerk in het buitenland te doen volgende zomer? MELD JE AAN! En ga ervoor, want het is echt een onvergetelijke periode waar je zo veel nieuwe vrienden en herinneringen maakt.


WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!