Wil jij een toffe zomer hebben in Frankrijk? De inschrijvingen voor 2023 zijn nu geopend! Verdien tot €1810 per maand. Solliciteer nu

Lotte’s suuupercoole radiomoment

Lotte’s suuupercoole radiomoment

1 minuten
02-11-2016
Mitchel van Essen

“Mitch, over drie kwartier kom ik op de radio!”, licht er op in het welkomstscherm van mijn telefoon. Lotte heeft afgelopen zomer voor ons gewerkt en ik had de eer om haar plekje even in te nemen een herkansing die zij moest maken in Nederland. Gelukkig hadden we nog een dagje samen en schreeu… zongen we het restaurant bij elkaar met Parijs van Kenny B. En mocht Lotte daar gisteren nou net over praten bij Q-Music!

Q-Music heeft één keer in de week ‘Around the World’, een interview met iemand die herinneringen heeft aan een bepaald nummer door een bepaalde reis naar het buitenland. Lotte had de eer om te vertellen over haar zomer voor ons op de landelijke radio, super cool al zeggen we het zelf. Radio-item gemist? Luister hem hier!

 

BEKIJK HAAR BERICHT HIER!

 

 

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!