Lotte’s suuupercoole radiomoment

Lotte’s suuupercoole radiomoment

1 Minuten
02 Nov 2016

“Mitch, over drie kwartier kom ik op de radio!”, licht er op in het welkomstscherm van mijn telefoon. Lotte heeft afgelopen zomer voor ons gewerkt en ik had de eer om haar plekje even in te nemen een herkansing die zij moest maken in Nederland. Gelukkig hadden we nog een dagje samen en schreeu… zongen we het restaurant bij elkaar met Parijs van Kenny B. En mocht Lotte daar gisteren nou net over praten bij Q-Music!

Q-Music heeft één keer in de week ‘Around the World’, een interview met iemand die herinneringen heeft aan een bepaald nummer door een bepaalde reis naar het buitenland. Lotte had de eer om te vertellen over haar zomer voor ons op de landelijke radio, super cool al zeggen we het zelf. Radio-item gemist? Luister hem hier!

 

BEKIJK HAAR BERICHT HIER!

 

 

Over de blogger
Mitchel van Essen
Mitchel van Essen

Salut, ik ben Mitchel. Ik kom uit Soest en ik heb drie zomers in het zuiden van Frankrijk gewerkt. Nu ben ik de social-king van Team4Animation en werk ik heel het jaar door op kantoor.

alle blogs van Mitchel
Vacature bij deze blog
Entertainer op een kleine camping

Entertainer op een kleine camping

Land
Frankrijk
Salaris
€1150
Periode
Zomer 2022