Lenny mee op trainingsweekend

Lenny mee op trainingsweekend

De vier trainingsweekenden van Team4Animation zijn nu allemaal achter de rug en waren zeer geslaagd. Wat ook erg leuk was, is dat ik er elk trainingsweekend bij mocht zijn! Ik heb hierdoor heel veel nieuwe vrienden gemaakt en mocht veel dansen, knutselen en spelen. Ik zal jullie vertellen welke dingen ik het leukste vond van wat ik op de training heb meegemaakt!

Mijn eigen dans op zaterdagochtend

Op de trainingsweekenden hebben de animateurs en ik op de zaterdagochtend op mijn eigen lied gedanst; het Lenny de Vos-lied! Dit vind ik het leukste onderdeel van de trainingsweekenden. Ik vind het nou eenmaal heel leuk om te dansen! Daarnaast is het erg leuk om te zien hoe enthousiast de animateurs met mij meedansen. De animateurs zijn net als ik erg goed in dansen en kennen het dansje snel uit hun hoofd!

Voetballen met kinderen op de camping

Op het derde trainingsweekend verbleven er op de trainingslocatie een aantal families met kinderen. Deze kinderen werden al snel mijn nieuwe vrienden. De kinderen hebben dit weekend met de animateurs geknutseld, deden mee met de minidisco en op de laatste dag hebben we zelfs samen gevoetbald! Ze leerden mij verschillende voetbal-trucjes, die ik deze zomer kan gebruiken op de camping!

lennytattoo

Tattoo’s uitdelen

Ook het uitdelen van mijn eigen tattoo’s vind ik heel erg leuk! Dit is vooral heel leuk omdat iedereen het leuk vind om deze tattoo te krijgen en veel animateurs deze dan ook gelijk opplakken. Op hun been, knie, arm, wang; de tattoo’s werden op alle gekke mogelijke plekken geplakt. De animateurs zagen er in ieder geval heel stoer uit met de Lenny tattoo!

De trainingsweekenden vond ik helemaal top! Ik ben er nu helemaal klaar voor om weer naar Frankrijk te gaan en al mijn oude vrienden terug te zien,en nieuwe vrienden te maken!

Lieve groetjes van Lenny

Over de blogger
Lenny de Vos
Lenny de Vos

Hi allemaal, mijn naam is Lenny de Vos. Deze zomer sta ik 22 superleuke campings in Frankrijk, kom je ook langs?

alle blogs van Lenny
Vacature bij deze blog populair
Kinderentertainer in een groot team in Frankrijk

Kinderentertainer in een groot team in Frankrijk

Land
Frankrijk
Salaris
€1150
Periode
Zomer 2022