Ga jij het animatie avontuur aan in 2024? Solliciteer dan nu!

L’arrivée

L’arrivée

2 minuten
08-07-2015
Jeroen Fermont

Na dagen, weken, uren, minuten, seconden aftellen was het dan zover. Het moment van vertrek. We hadden een mazzeltje, we konden met de auto naar de camping! Ik, Marouan, Maaike en Marieke. Marouan en Maaike zijn mijn collega’s op camping Hirondelle, Marieke werkt op een camping hier vlakbij.

Daar stonden we dan met onze bagage klaar om te gaan, nu alleen nog de auto in…. Proppen, passen en meten. Maar ik moet zeggen, het paste allemaal prima!

Daar gaan we dan, op naar een groot zomeravontuur! Om de beurt reden we een shift, ja ook ik! Best bijzonder aangezien ik precies een week mijn rijbewijs in bezit heb. Wegpiraatje scheurde ook even mee.

De aankomst op camping l’Hirondelle was gelijk leuk! Iedereen is super aardig! Maaike, Marouan en ik zitten met z’n drieën in een bungalowtent. Wel de luxe uitvoering met (jawel!!) aparte slaap cabines.

Na een onwennige maar toch goede eerste nacht beginnen we met alles gereed te maken voordat het animatieplezier definitief van start gaat. Het kostte ons een paar honderd zweetdruppels maar dan mag ik het ook zeggen, we zijn er helemaal klaar voor!!!

Ondertussen heb ik er alweer twee dagen opzitten, twee bijzondere, leuke en gezellige dagen. Ondanks alle vreugde en gezelligheid van de kids had ik toch even een moeilijk momentje. Al mijn vriendinnen waren lekker aan het feesten op de kermis (een soort van carnaval maar dan in Noord-Holland) en ik zit 1100 kilometer verderop…. Tja… Maar het moment dat je de kindjes ziet en die laten blijken hoe blij ze zijn en hoe leuk ze het vinden dat er weer miniclub is, is het allemaal vergeten. Die lach op de snoetjes en de intense blijheid, daar kan ik pas echt van genieten!

Ook hebben we besloten dat ik deze zomer de aquagym ga knallen! Dus, aquagym record: we will be there soon!

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!