Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

De laatste Nederlandse verplichtingen

De laatste Nederlandse verplichtingen

2 minuten
01-01-2018
TOP Animation

De laatste tentamenweken van dit jaar lopen voor mij van 6 tot en met 17 juni. Het weekend ervoor ging ik op trainingsweekend. Het weekend er middenin ging ik naar Pinkpop. En nu is het woensdagmiddag. Over een uur begint mijn laatste tentamen, morgenochtend moet ik nog een interview afnemen, waarna ik daar twee dagen lang een verslag over mag gaan schrijven.

Ik besloot te midden van al deze stress mijn eerste blog te schrijven. Of misschien is het wel ontstressen. Mijn hoofd zit namelijk vol met korte broeken die ik nog moet kopen, mijn koffer die het heeft begeven, hoe ik de campingbaas zal begroeten en mensen die ik nog wil zien voordat ik twee maanden weg ga.

#TW3

Mijn hoofd zit bij het trainingsweekend. Wat ik allemaal geleerd heb: de dansjes waarmee we elke ochtend om half 9 wakker werden, de shows die we in elkaar hebben gezet, alles wat we hebben opgestoken over Fransen en hun cultuur en hoe ik een sporttoernooi kan organiseren.

Mijn zorgen die ik eerder had (Kan ik dit wel? Komt het wel goed? Waar ben ik in godsnaam aan begonnen?) maakten plaats voor enthousiasme en vertrouwen: ik ga een hele goede animatrice zijn!

30 graden

Mijn hoofd zit bij Frankrijk. Bij de zon, de kindjes, de dansjes die ik zal gaan doen, de knutselwerkjes die ik zal gaan maken, het eten (wat zal ik eten?), het zwembad.. Mijn hoofd zit ín Frankrijk! Om nog meer in de stemming te komen schiet me te binnen dat ik nu wel zal kunnen zien wat voor weer het is als ik aan kom. Een stralende zon met 30 graden.

Ruw wordt mijn zoveelste afdwaling verstoord. Het is 18:00 uur. Ohja, dat tentamen.

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!