De laatste Nederlandse verplichtingen

De laatste Nederlandse verplichtingen

2 Minuten
20 Jun 2016

De laatste tentamenweken van dit jaar lopen voor mij van 6 tot en met 17 juni. Het weekend ervoor ging ik op trainingsweekend. Het weekend er middenin ging ik naar Pinkpop. En nu is het woensdagmiddag. Over een uur begint mijn laatste tentamen, morgenochtend moet ik nog een interview afnemen, waarna ik daar twee dagen lang een verslag over mag gaan schrijven.

Ik besloot te midden van al deze stress mijn eerste blog te schrijven. Of misschien is het wel ontstressen. Mijn hoofd zit namelijk vol met korte broeken die ik nog moet kopen, mijn koffer die het heeft begeven, hoe ik de campingbaas zal begroeten en mensen die ik nog wil zien voordat ik twee maanden weg ga.

#TW3

Mijn hoofd zit bij het trainingsweekend. Wat ik allemaal geleerd heb: de dansjes waarmee we elke ochtend om half 9 wakker werden, de shows die we in elkaar hebben gezet, alles wat we hebben opgestoken over Fransen en hun cultuur en hoe ik een sporttoernooi kan organiseren.

Mijn zorgen die ik eerder had (Kan ik dit wel? Komt het wel goed? Waar ben ik in godsnaam aan begonnen?) maakten plaats voor enthousiasme en vertrouwen: ik ga een hele goede animatrice zijn!

30 graden

Mijn hoofd zit bij Frankrijk. Bij de zon, de kindjes, de dansjes die ik zal gaan doen, de knutselwerkjes die ik zal gaan maken, het eten (wat zal ik eten?), het zwembad.. Mijn hoofd zit ín Frankrijk! Om nog meer in de stemming te komen schiet me te binnen dat ik nu wel zal kunnen zien wat voor weer het is als ik aan kom. Een stralende zon met 30 graden.

Ruw wordt mijn zoveelste afdwaling verstoord. Het is 18:00 uur. Ohja, dat tentamen.

Over de blogger
Kelly Veldhuizen
Kelly Veldhuizen

Salut! Mijn naam is Kelly, 20 jaar oud en student Orthopedagogiek in Groningen. Echter omschrijven 'animatrice', 'K3-danseres' en 'knutselkoningin' mij deze zomer beter. Twee maanden was ik te vinden op Camping 'Les Cigales' in Zuid-Frankrijk!

alle blogs van Kelly
Vacature bij deze blog populair
Kinderentertainer in een groot team in Frankrijk

Kinderentertainer in een groot team in Frankrijk

Land
Frankrijk
Salaris
€1150
Periode
Zomer 2022