Wil jij deze zomer als Flex Topper naar Frankrijk meld je snel aan want vol = vol! Solliciteer snel of doe de test om erachter te komen of animatiewerk in het buitenland écht iets voor jou is.

La Sténiole

La Sténiole

3 minuten
01-01-2018
TOP Animation
Het is gek hoe het woord ‘warmte’ twee betekenissen kan hebben.

Echt warm was het niet op deze adembenemend (soms zelfs letterlijk) mooie camping.

Toch is dit de warmste camping waar ik in tijden ben geweest.

De ontvangst was geweldig. Er was pizza, er werd een dure champagnefles opengetrokken en de vlammen van de verschillende kampvuurtjes kwamen me al dansend tegemoet zodra ik de berg waar de camping zich op bevindt, had beklommen.
Dit maakt de camping op twee manieren adembenemend. Adembenemend mooi, vanwege het prachtige landschap waarin je je begeeft als je op La Sténiole staat. Alsof een schilderij tot leven is gekomen en jij er deel van mag uitmaken. Maar ook: soms een beetje benauwd, vanwege de ijle berglucht en de dikke rookwolken die ’s avonds als een deken over de camping gelegen zijn.
De camping is waanzinnig groot qua oppervlakte, en met slechts ongeveer 130 staplaatsen is er voor iedere tent, camper of caravan meer dan genoeg ruimte om in alle vrijheid te kunnen staan. Been- en bilspieren worden geboren daar waar zich eerst een isolerend laagje vet bevond vanwege de vele heuvelachtige hindernissen die genomen moeten worden om de tocht naar de wc te kunnen voltooien. Een waanzinnig mooie tocht – dat dan weer wel.
Het zwembad is misschien niet groot, maar wel warm en uitermate geschikt voor de camping door de mogelijkheid zowel een overdekte setting als openluchtsetting te kunnen hebben. Op koude dagen een aangename plek om lekker warm te worden, en op warme dagen een heerlijke verkoeling. En een supergeschikt zwembad voor aquagym of een verfrissende splash dance!
Het schijnt dat hondeneigenaren een hond kiezen naar hun karakter. Zo lijkt het ook wel alsof campinggasten de campingbaas kiezen naar hun persoonlijkheid: de sfeer is over het algemeen heerlijk ontspannen, vrij en vriendelijk. Eigenlijk net als Rudi en Natascha, het stel dat de camping runt: wat een heerlijke mensen zijn dat!
Over honden gesproken: op La Sténiole zijn deze lieve beestjes meer dan welkom. En het afgelopen jaar zijn ze dan ook uitgebreid geknuffeld door de animatrice van de camping! De campinghond Java dartelt dan ook regelmatig vrolijk rond op het prachtige terrein, en lijkt goed bevriend met de campingkat Avril en de vele andere twee- en viervoeters die zich op deze camping voortbewegen.
Kortom, mijn tijd bij La Sténiole was meer dan geweldig. Wat heb ik het daar goed gehad. Petje af voor Rudi en Natascha, die samen met hun familie en andere seizoensmedewerkers dit verborgen pareltje in de Vogezen draaiende weten te houden!

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!