Wil jij deze zomer als Flex Topper naar Frankrijk meld je snel aan want vol = vol! Solliciteer snel of doe de test om erachter te komen of animatiewerk in het buitenland écht iets voor jou is.

La préparation : voorbereiden op de zomer van je leven

La préparation : voorbereiden op de zomer van je leven

3 minuten
01-01-2018
TOP Animation

Salut tout le monde !

Ja ja, de zomer komt steeds dichterbij en voor ons animateurs/animatrices in spé betekent dat: voorbereidingen treffen! Gelukkig word ik al très heureux van het voorbereidingswerk dus dat belooft niets anders dan goeds! (hoop ik)

Maar wat moet je eigenlijk doen om je voor te bereiden op de zomer van je leven? Ik ga deze zomer naar Herpelmont, een plaatsje in Frankrijk. Mijn Frans is behoorlijk weggezakt, dus oefenen is nu een must.

Naast de opfriscursus van Team4Animation te volgen, ben ik ook thuis aan de slag gegaan! Franse TED Talks, Franse films en Spotify zijn nu mijn beste vrienden. Des chansons van Stromae en Indila begin ik al aardig mee te zingen. Het internet blijft ook een wonder: alle songteksten zoek ik op via Google. Zo nu en dan een woordje Frans spreken met mijn vader. Of een gesprek met mezelf houden in het Frans (wel met het papierwerk van de opfriscursus van Team4Animation bij de hand…). Met de Vive la France! Pop-indie-rock francés lijst van Spotify op de achtergrond, schrijf ik nu deze blog. Zo zie je maar: Frans leren, kan écht leuk zijn!

Maar Frans leren is niet het enige. Ondertussen ben ik begonnen met het handboek van Team4Animation waar alle nodige informatie in staat voor het animatiewerk op de camping. Helder wordt nog een keer uitleg gegeven over de miniclub, sportactiviteiten en natuurlijk de minidisco (handig!). Nee, je wordt niet zomaar naar het buitenland gestuurd. Goed getraind en voorbereid gaan we straks allemaal weg. Chill toch?

Brainstormen over allerlei activiteiten, inlezen over bijv. drama of yoga (in mijn geval) en niet te vergeten… de dansjes! De dansjes die we geoefend hebben tijdens het trainingsweekend zakken teleurstellend snel weer weg… Oefenen dus! Maar goed, wat is er nu niet leuk aan dansen? Ik trommel mijn buurkindjes af en toe bij elkaar en dansen maar! Soca Soca, Le Musicien of Mignon Mignon. Welke dans je ook kiest, het maakt niet uit. Een lach op de gezichtjes van de kinderen (en die van jezelf) is sowieso gegarandeerd!

Goed, ik ga nog even verder met de laatste voorbereidingen (wat ga ik eigenlijk allemaal meenemen?) en jullie horen weer van me als ik in het mooie Frankrijk zit! Ik kan niet wachten.

Tot dan!

Liefs,

Maaike

 

 

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!