Kom binnen bij ons!

Kom binnen bij ons!

2 Minuten
07 Mar 2019

Mocht je het gemist hebben: we staan in de krant (AD)! Een leuk artikel over ons bedrijf,  wie we zijn en wat we doen. Kom daarom gerust binnen bij ons! Zoals je misschien weet gaan er elke zomer zo’n 400 animateurs aan de slag op campings in Nederland en Frankrijk. Het is bijzonder vakantiewerk, want je krijgt de kans ontzettend veel gasten blij te maken. Wij zijn er voor iedereen die het leuk vindt om mensen te entertainen, Frans te verbeteren of een nieuwe ervaring op te doen. 

Wij regelen alles voor de zomer van je leven. Je gaat bij ons op training en ontvangt een certificaat ‘Animator Buitenland’. Je moet minimaal 6 weken beschikbaar zijn, minimaal 18 jaar zijn en een woordje Frans is altijd welkom. Nieuwsgierig geworden? Geef je op om een kijkje te nemen in ons bedrijf.

Op woensdag 13 maart is het zover: ‘Kom binnen bij bedrijven’-dag. Je bent welkom tussen 13:00 en 17:00 uur. In deze actieweek zetten wij als bedrijf en organisatie onze deur open voor jullie. Krijg een goed beeld van ons bedrijf en de mogelijkheden bij ons en misschien bij jij wel geschikte kandidaat voor ons!