Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

Knutselen in een naveltruitje

Knutselen in een naveltruitje

4 minuten
01-01-2018
TOP Animation

Zo’ n 50 kinderen in een miniclub waar er ongeveer 25 in passen, erg drukbezochte campingspellen en een bordje bij de receptie waar CAMPING COMPLET opstaat: het hooghoogseizoen is aan! Het bloggen is er daarom helaas wel een beetje bij in geschoten. Ik heb het ontzettend naar mijn zin op de camping en de tijd gaat echt heel snel. Over een week zit mijn zomer op La Roche d’Ully er namelijk al weer op, terwijl ik het gevoel heb dat ik hier nog maar net 2 weken ben.

Miniclub struggles

Vorige week en deze week hebben we een paar dagen gehad dat er heel veel kinderen in de miniclub kwamen. Zo veel dat we geen stoelen en tafels meer op de camping konden vinden en sommige kinderen dus zelfs op de grond wilden gaan zitten om mee te doen. We hebben en onder andere tafels ‘geleend’ van het restaurant (die staan nu dus permanent in de miniclub) en van onze Rent-A-Tentvrienden Harry en Ciska die hier ook de hele zomer aan het werk zijn op de camping. Gelukkig is het met al die kinderen wel supergezellig in de miniclub elke ochtend!

manon winter animatie

Animatieavonturen

Op het animatieprogramma staat onder andere elke maandag ‘golfkar rijbewijs halen’. Dit houdt in dat Bas theorie uitlegt in 4 verschillende talen, terwijl ik twee uur lang mijn leven waag op de voorbank van de golfkar, naast kinderen van 14 jaar of jonger die nog nooit golfkarretjes bestuurd hebben. Dit idee kwam van de campingbaas die in zijn enthousiasme al verkeersborden besteld had en elke week zo’n 30 golfkar rijbewijzen print.

camping ezels

Ook is er elke week dansen met Dino, waar we de minidisco dansen met de campingmascotte. Daarnaast heb ik ook al de Oya Le Le gedanst tijdens Camping’s Got Talent, 37428 waxinelichtjes gered tijdens lampionoptochten en keihard meegezongen tijdens de muziekquiz. Zelfs ouders gaan helemaal los als ze voor extra punten tijdens de muziekquiz mueve la colita mogen dansen of dierengeluiden mogen maken bij het dierengeluidenspel. Betere vakantiebaantjes vind je niet.

manon winter camping

Naveltruitjes

Omdat de wasmachine vlak bij de miniclub is, wassen we onze shirtjes vaak terwijl we miniclub geven. Zo ook afgelopen zondag. Onze lieve Franse collega wilde de wasmachine weer gebruiken, daarom deed ze onze was in de droger. Op de hoogste stand. Die eigenlijk voor witgoed bedoeld is. Vonden de shirtjes ietsjes minder leuk. Die zaten ook ietsjes strakker dan normaal. Gelukkig kwam Marloes die dag langs met nieuwe shirtjes, zodat ik niet in een naveltruitje animatie hoef te geven #lifesaver.

Hieronder ter afsluiting nog wat cijfertjes over mijn zomer op de camping!

Statistieken

Aantal zilveren pollepels uitgedeeld: 6
Meeste kinderen in de miniclub: 50!!
Potten Nutella die we gekocht hebben deze zomer: 0
Potten Nutella die we gekregen hebben van gasten: 3
Broeken die mijn enthousiasme (of de Nutellapotten, not sure) niet hebben overleefd: 1
Kinderfeestjes die we mee mochten vieren: 2
Knuffels die ik gekregen heb van kinderen die absoluut niet naar huis wilden omdat het op de camping zo leuk is: 247593
Aantal pootjes van de rups: 194
Gekke Franse kazen die ik durfde te proeven: 1
Gekke Franse kazen die ik ook echt lekker vond: 0
Plankrecord: 5 minuten, voor Bas: 9 minuten(!!!)
Keren dat ik Frans praatte tegen Nederlandse gasten: ontelbaar
Keren dat ik supervrolijk goedemorgen geroepen heb naar Fransen: ook ontelbaar

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!