Ga jij het animatie avontuur aan in 2024? Solliciteer dan nu!

Karaoke op de camping

Karaoke op de camping

3 minuten
03-04-2018
Janiek Bouman

Een favoriete activiteit voor jong en oud op de camping is karaoke. En dat is logisch, iedereen kan mee doen. Jong, oud, Frans, Nederlands, vaders en moeders het maakt allemaal niet uit. Als animator op de camping ben je een superheld, iedereen wilt dus ook wel met jou een liedje zingen! Vooral de kleintjes durven vaak alléén met jou te zingen maar een duetje met de papa’s is ook hilarisch. Leg de keelpastilles alvast maar klaar wanneer er karaoke op jouw camping wordt georganiseerd!

Op mijn camping was iedere woensdagavond karaokeavond en eigenlijk opende ik de avond altijd wel met een liedje. Het is belangrijk om het goede voorbeeld te geven en of het liedje dan helemaal zuiver wordt gezongen is dan de tweede vraag. Als je zelf een liedje begint sluiten er altijd wel mensen aan. Zo komt de inschrijflijst vanzelf vol!

Vlak na ons spetterende optreden met Frozen!

Voorbereiding?

De meeste Nederlandse kinderliedjes zal je waarschijnlijk wel kennen, een paar klassiekers zoals K3 en Kinderen voor Kinderen doen het altijd goed. Maar ook een André Hazes of een Guus Meeuwis doet het goed bij de Nederlanders. Om mee te kunnen zingen met de Franse kindjes volgt hier een klein lijstje:

Na de zomer ken je hoe dan ook Let It Go in het Frans, Nederlands en Engels en misschien zelfs wel in het Duits. De onderste twee liedjes doen het vooral goed bij de jongeren. Om de Franse papa’s en mama’s mee te krijgen kan je een klassieker van Celine Dion (in het Frans) of Charles Aznavour gaan zingen. Afhankelijk van de leeftijd van je campinggasten is ABBA echt altijd goed. Die kent iedereen wel!  Er zijn ook een paar liedjes die zowel Frans als Nederlands gebruiken. Denk dan aan Parijs van Kenny B of Une Belle Histoire van Alderliefste en Paul de Leeuw.

Uiteindelijk draait het natuurlijk allemaal om plezier, zo lang je dit uitstraalt hebben de gasten plezier en is het een geslaagde avond! Laat je gaan!

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!