Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

Jut en Juul at the office

Jut en Juul at the office

4 minuten
01-01-2018
TOP Animation

HQ

Suuuper gezellig is het op de Head Quarters, ook wordt er natuurlijk keihard gewerkt alweer voor het volgende seizoen. Bart wordt meestal ingemaakt met tafelvoetbal en wij samen zien de nieuwe sollicitanten binnen komen, Tim belt met de campings in zijn prachtige Frans, Jeroen rent de hele tijd heen en weer en struikelt hier en daar over een tafelpoot (of eigen poot), ik zit gezellig naast Yvette die nog achter wat medewerkers aan zit en daar heb ik mijn wekelijkse ‘meiden’ praat mee, Mitchel zit tegenover mij en die gooit er soms, naast een leuke social media post, een prachtige adlip uit en Richard stormt een paar dagen in de week het kantoor binnen en strooit met mooie ideeën. Kortom, we zijn allemaal bezig om de volgende zomer weer een mooie te laten worden.

Office life

Zeg maar zo’n twee maanden geleden is mijn kantoor leventje begonnen. Na een prachtige zomer in het mooie Frankrijk, waar ik heel erg heb genoten en de tijd van mijn leven heb gehad, ben ik lekker bij Team4Animation blijven hangen en zit ik nu in het iets minder mooie Alkmaar (sorry als ik hier iemand pijn mee doe). Hier werk ik vier dagen in de week van 9:00 uur tot 17:00 uur en denk je ‘hé gatver.. Een 9 tot 5 kantoor-baan..’ en ik moet heel eerlijk zeggen dat ik hier ook over heb nagedacht. Maar dan kom je hier aan en vliegt de tijd voorbij.

Back to business

Als het goed is hebben de meeste van jullie op Facebook de poll gezien over het handboek. Op dit moment zijn Mitchel en ik bezig om het handboek helemaal op te pimpen. We gebruiken al jullie tips en tops en onze enige echte ambassadeurs. Dit zijn oud-medewerkers die ons gaan helpen met het verbeteren en eigen ervaringen erin gooien. Het nieuwe handboek wordt kort en bondig en een soort paniek-boek. Ben je in paniek? Dan kan je het de aankomende zomer supersnel opzoeken! Met bloed, zweet en tranen werken we hier hard aan. Leuk hé?

De avonturen van..

Vandaag was ook zo’n prachtig avontuur. Jut en Juul (Mitch en ik) op pad om tweedehands fietsen te scoren. We hebben drie stationsfietsen nodig. Ik had de perfecte fietsendealer op Marktplaats gevonden, super goedkoop en hij had er drie! Dus wij komen deze ochtend aan in een prachtige wijk in het prachtige Alkmaar (voel je het sarcasme eraf spatten?), het eerste wat we aantreffen zijn twee politiemannen die ergens aanbellen waar een wiet sticker op de deur is geplakt. Allemaal best. Aangekomen bij de beste man krijgen we het nieuws dat hij er helaas nog maar één heeft… Beetje gek, gister had hij er nog drie! Oh nee, er staat er nog één om de hoek zegt de man ineens… Beetje gekker, maar oké. Prima. Er moet wel nog ‘wat’ aan gesleuteld worden, zadel vervangen, banden plakken en de kettingen bespoten dus puntje bij paaltje: super minder prettig, maar we mogen in de middag terug komen om ze op te halen. Rond een uur of 3 bel ik de man op en vraag ik hem of wij kunnen komen voor de fietsen. Vol enthousiasme reageert hij: ‘Ja zeker! En ik heb er drie voor je hoor!’ Van binnen lig ik helemaal in een deuk en denk ik ‘waar die derde fiets ineens vandaan is gekomen laat ik maar even achterwegen.’ De fietsen gaan we oranje en blauw spuiten á la Team4Animation. Dus, ben je ooit in Alkmaar, zie je zo een fiets voorbij gaan en denk je ‘hey, wat daar op fietst dat klopt niet?’ dan is dat ook hoogstwaarschijnlijk zo, of het is Mitchel (grapje), en laat het ons weten! Bij voorbaat dank.

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!