‘Juf Tanjaaaa, kom je nog zwemmen?’

‘Juf Tanjaaaa, kom je nog zwemmen?’

Kinderen en animateurs dat is echt een goede combinatie! Zeker als je twee maanden lang op weg naar de miniclub wordt begroet door allemaal kinderen die ook onderweg zijn naar de miniclub! Die opmerkingen van kinderen vergeet je natuurlijk niet snel en daarom ga ik vandaag mijn anekdotes van kinderen benoemen!

Juf Tanjaaaaa, kom je nog zwemmen?

“Nee, sorry ik moet nog van alles voorbereiden.. Misschien straks in de pauze?!” Dit was standaard mijn antwoord op deze vraag. Kinderen die vragen of je ook komt zwemmen, of je met ze van de glijbaan af wil. Uiteindelijk ben ik soms in mijn pauze even naar het zwembad gegaan om met ze van de glijbaan te gaan. Want ja, ook ik vind stiekem glijbanen nog steeds leuk! 🙂

Goeedemorgen, wij komen oooooook! (naar de miniclub)

Dit was tijdens mijn eerste zomer. Iedere ochtend liepen we langs verschillende tenten voordat we bij de miniclub aankwamen. Twee weken lang zat een gezin met twee kinderen in zo’n tent. De twee kinderen begroeten ons elke ochtend met: wij komen ook! haha, zij wisten dat wij naar de miniclub gingen en zij waren elke ochtend onze vaste kinderen! 🙂 Na die twee weken ben ik dat wel gaan missen hoor!

Lieve kinderen komen en gaan, maar de herinnering blijft bestaan!GetInline

Jij moet echt met ons meezingen met de karaoke, alsjeblieft! ‘zittend op de knieën’

De voorbereidingen voor de karaoke waren in volle gang. Iedereen druk bezig met het sjouwen van apparatuur etc. Komen er ineens twee Nederlandse kinderen naar mij toe die op hun knieën gaan zitten, haha. De aandacht was in ieder geval op mij gericht! En toen vroegen ze met hun puppy ogen of ik met hun die avond een liedje wilde zingen! De ‘toeschouwers’ verstonden het natuurlijk niet, die waren Frans. Maar ik heb ja gezegd! Toen werd ik plat geknuffeld!

Ik vind jou de liefste animatrice ooit!IMG-20140818-WA0001

Aan het einde van de vakantie van lieve kinders en je hoort dit dan weet je dat je het goed gedaan hebt. Dit is zo’n compliment waarvan je nog weken, maanden, jaren aan denkt. Een allerlaatste knuffel met je lievelingskind, nog een keer samen op de foto en dan moet je echt afscheid van ze nemen.. Hoe moeilijk dat soms ook is, de volgende dag zijn er weer nieuwe kinderen die op je wachten!

 

 

Over de blogger
Tanja Schelbergen
Tanja Schelbergen

Hoi, ik ben Tanja. Ik kom uit Mierlo en ben al drie zomers lang animatrice voor Team4Animation. Het laatste jaar heb ik in een team op camping Paradis de Bazas gewerkt.

alle blogs van Tanja
Vacature bij deze blog
Kinderentertainer in een klein team in Frankrijk

Kinderentertainer in een klein team in Frankrijk

Land
Frankrijk
Salaris
€1150
Periode
Zomer 2022