Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

Juf, juf! Ik ben beroemd!!!

Juf, juf! Ik ben beroemd!!!

2 minuten
09-02-2018
TOP Animation

Als je als animator/animatrice op een camping werkt, en ook (af en toe) in de miniclub te vinden bent, is deze zin misschien niet onbekend meer. Veel kinderen voelen – en zijn! – beroemd op de camping, bij jou als animatrice natuurlijk 😉. Maar zo gebeurde er ineens iets anders in de kidsclub op de camping, toen een meisje en een jongetje binnen kwam lopen. Ze zijn écht écht beroemd!

Beroemd?!

Zoals elk nieuw kindje in de kidsclub kregen ook deze twee kinderen een rupsje. Een rupsje om hun namen op te schrijven, te versieren en om uiteindelijk op te hangen naast de rest van de rups. Zodat uiteindelijk een hele grote (en lange!) rups ontstaat. Bij het opschrijven van de namen keken de twee al vol verwachting mij aan, maar ik had niks door. Toen kon één van de twee zich niet meer inhouden, en zei ‘juf, juf, wij zijn beroemd!!!’

Reclame

En blij dat ze waren. Meteen werden alle verhalen verteld en zelf was ik ook benieuwd naar waarom ze dan beroemd waren. Het bleek het volgende: ze spelen allebei in verschillende reclames, variërend van de snoepbeertjes tot pannenkoeken. Meteen deden ze voor hoe ze het hadden gedaan en wat ik ervan vond. Superleuk natuurlijk! Daarnaast speelt de oudste ook nog in een paar Nederlandse films en willen ze er zo lang mogelijk mee door gaan.

Showtime!

Iedere vrijdag hebben we op de camping een miniclubshow. Meestal met een paar dansjes op leuke liedjes en een soort verhaaltje erachter. Met twee beroemde kinderen in de kidsclub was dit nog leuker om te doen! Ze hadden superleuke ideeën, waren positief en helemaal niet bang om gek te doen op het podium. Ze namen de andere kinderen mee in het verhaal en alle ouders vonden het supergaaf om te zien.

Toevallig zag ik vorige week een reclame waar één van de twee inspeelde. Súper toevallig, maar echt heel leuk! Ik hoop dat ze mij zullen blijven onthouden, zodat ik kan zeggen dat ik twee hele beroemde kinderen in mijn kidsclub heb gehad!

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!