Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

Jaaa-ik-wil-weer-naar-Frankrijk kriebels

Jaaa-ik-wil-weer-naar-Frankrijk kriebels

3 minuten
25-04-2017
Manon Winter

Ken je dat gevoel nog van vroeger, toen het bijna je verjaardag was en je niet kon slapen omdat die grote dag er bijna aan zou komen? Of die kriebels die je voelde de avond voordat je op vakantie ging? Of nog beter, de kriebels die je nu soms zelfs nog hebt, wanneer er iets gaat gebeuren waar je ontzettend veel zin in hebt? Een combinatie van al die kriebels + nog een beetje erger krijg je wanneer het weer gaat kriebelen om nog een zomer te werken op de camping. Laat ik nou die mazzelkont zijn die nog een zomer mag knallen in Frankrijk!

Nog een keertje!

Miniclub op mijn vorige camping!

Bij mij begonnen die kriebels vorige herfst al een klein beetje. De afterparty was geweest en ik woonde praktisch in mijn Team4Animation trui. De aftermovie van vorige zomer had ik aan iedereen laten zien die het wilde zien en als ik mijn huisgenootje niet van de bank af kreeg om naar de sportschool te gaan daagde ik haar uit om de minidisco te dansen (toen ging ze wel mee naar de sportschool). Toen ik zeker wist dat ik lang genoeg vrij zou zijn aankomende zomer, heb ik de knoop doorgehakt. Begin januari kocht ik appeltaart (is praktisch verplicht) en pakte ik de trein richting Woerden om de mogelijkheden te checken.

Mogelijkheden genoeg en ik ben dan ook heel blij dat ik kan zeggen dat ik deze zomer camping La Roche d’Ully onveilig ga maken met een T4A-collega! Sinds ik dat bericht gekregen heb ben ik alweer aan het aftellen tot de zomer. Mijn Frans heb ik afgelopen week al weer even geoefend in Parijs. Ook probeer ik mijn familie enthousiast te maken om de minidisco te dansen (missie nog niet helemaal geslaagd). Gelukkig konden mijn ooms en tantes de miniclub tijdens familiebijeenkomsten wel waarderen 🙂

Aftellen

One minute of fame vorig trainingsweekend

Voordat ik over 74 dagen weer richting Frankrijk ga zijn er nog genoeg leuke dingen om naar uit te kijken. Over anderhalve maand mag ik samen met alle andere oud-medewerkers opnieuw op trainingsweekend! Dat gaat zeker weer een feestje worden. Mocht je trouwens nog tips hebben voor de one minute of fame zou ik dat erg waarderen. Mijn bierflesjes panfluit van vorig jaar mag ik helaas niet nog een keer tevoorschijn toveren 🙁

 

Ook komt er waarschijnlijk nog een mini-reünie met de collega’s van mijn trainingsweekend vorig jaar voordat we naar Frankrijk gaan. Ik heb er echt ontzettend veel zin in. Laat die zomer van 2017 maar komen!

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!