Ja, ik wil

Ja, ik wil

Mijn collega Victor, die iedere ochtend als een gek in het mascottepak heeft staan springen, vroeg me de laatste ochtend of ik niet misschien eens de ervaring van het zijn van de mascotte ‘yellito’ wilde meemaken? OUI! OUI, JE VEUX!

Nu zal je je wel afvragen waarom ik nooit eerder de mascotte ben geweest. Nou, die reden is heel eenvoudig. Ik ben namelijk eerder een Minion dan een grote rode eekhoorn. Daarnaast is mijn collega (wat dus niet zo lastig is) zo’n anderhalve kop groter. Wat betekent dat we al deze kinderen moeten uitleggen waarom Yellito ineens is gekrompen?!

L’histoire de Yellito

Er was eens een grote rode eekhoorn genaamd Yellito. Iedere ochtend kwam hij weer op de ‘Soca Soca’ en de dansende kinderen af. Op een dag bedacht hij dat hij meer wilde doen dan alleen dansen, hij wilde kinderen redden! Dus begon zijn tocht naar de tovenaar op de berg. Toen hij bij de tovenaar was aangekomen vroeg hij om een superman-drankje! Dit had de tovenaar. Als hij dit paarse drankje drinkt en 3 keer springt, wordt hij een echte super-Yellito. Als hij weer thuis is, drinkt hij het drankje, maar in plaats van 3 keer, springt hij maar 2 keer! Daardoor wordt hij ineens een kop kleiner! Hij is heel verdrietig maar wil niet de kinderen de volgende dag in de steek laten, dus zal hij eerst even met ze dansen en daarna weer op zoek gaan naar de tovenaar om zich weer groter te laten maken. Hij is al een super-Yellito toch? ‘volmondig oui/ja’

Wel wat veel werk om dit in twee talen te vertellen (soms wel drie), dus hebben we het maar bij 1 keer gehouden.

Nou hoe was die ervaring dan?

Over het algemeen ben je bijna blind, drijf je weg in je zweet en moet je zorgen dat je vooral niet struikelt over je voeten, maar de kinderen vinden je geweldig, willen knuffels en heeeeel veeel high five’s! because everybody loves Yellito.

O ja! Je mond zit overigens bij je ogen. De allerlaatste vrijdagochtend heeft Yellito de saxofoon met zijn kin bespeeld, maar hey dat is ook een kunst.

 

Over de blogger
Andrea Seegers
Andrea Seegers

Salut! Mijn naam is Andrea en ik werk in de zomer van 2016 op camping Voiles D'Anjou in het kleine plaatsje Les Rosiers-sur-Loire. Ik ben dol op Minions, verliefd op mijn hond en eet teveel stokbrood.

alle blogs van Andrea
Vacature bij deze blog populair
Kinderentertainer in een groot team in Frankrijk

Kinderentertainer in een groot team in Frankrijk

Land
Frankrijk
Salaris
€1150
Periode
Zomer 2022