Ga jij het animatie avontuur aan in 2024? Solliciteer dan nu!

Ja, ik wil

Ja, ik wil

3 minuten
29-09-2016
Andrea Seegers

Mijn collega Victor, die iedere ochtend als een gek in het mascottepak heeft staan springen, vroeg me de laatste ochtend of ik niet misschien eens de ervaring van het zijn van de mascotte ‘yellito’ wilde meemaken? OUI! OUI, JE VEUX!

Nu zal je je wel afvragen waarom ik nooit eerder de mascotte ben geweest. Nou, die reden is heel eenvoudig. Ik ben namelijk eerder een Minion dan een grote rode eekhoorn. Daarnaast is mijn collega (wat dus niet zo lastig is) zo’n anderhalve kop groter. Wat betekent dat we al deze kinderen moeten uitleggen waarom Yellito ineens is gekrompen?!

L’histoire de Yellito

Er was eens een grote rode eekhoorn genaamd Yellito. Iedere ochtend kwam hij weer op de ‘Soca Soca’ en de dansende kinderen af. Op een dag bedacht hij dat hij meer wilde doen dan alleen dansen, hij wilde kinderen redden! Dus begon zijn tocht naar de tovenaar op de berg. Toen hij bij de tovenaar was aangekomen vroeg hij om een superman-drankje! Dit had de tovenaar. Als hij dit paarse drankje drinkt en 3 keer springt, wordt hij een echte super-Yellito. Als hij weer thuis is, drinkt hij het drankje, maar in plaats van 3 keer, springt hij maar 2 keer! Daardoor wordt hij ineens een kop kleiner! Hij is heel verdrietig maar wil niet de kinderen de volgende dag in de steek laten, dus zal hij eerst even met ze dansen en daarna weer op zoek gaan naar de tovenaar om zich weer groter te laten maken. Hij is al een super-Yellito toch? ‘volmondig oui/ja’

Wel wat veel werk om dit in twee talen te vertellen (soms wel drie), dus hebben we het maar bij 1 keer gehouden.

Nou hoe was die ervaring dan?

Over het algemeen ben je bijna blind, drijf je weg in je zweet en moet je zorgen dat je vooral niet struikelt over je voeten, maar de kinderen vinden je geweldig, willen knuffels en heeeeel veeel high five’s! because everybody loves Yellito.

O ja! Je mond zit overigens bij je ogen. De allerlaatste vrijdagochtend heeft Yellito de saxofoon met zijn kin bespeeld, maar hey dat is ook een kunst.

 

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!