Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

Il pleut des hallebardes

Il pleut des hallebardes

2 minuten
01-01-2018
TOP Animation
En ja, “il fait un froid de canard” kan ik hier ook wel aan toevoegen. We warmen ons nog net niet op in de koelkast, maar jeetjemineetje wat is het hier vies weer. Alle vooroordelen over Bretagne kloppen gewoon. Terwijl ik in de Whatsapp groep verhalen hoor over 40 graden in het zuiden, halen wij nog niet eens de helft. En dan heb ik het nog niet eens over de regen.
Want ja, regenen dat doet het ook wel hier. Dagen achterelkaar hetzelfde vieze hondenweer heeft al veel kampeerders een weekje eerder naar huis gestuurd. Hoewel vorige week nog veel nieuwe mensen waren gearriveerd zijn de campingplekken nu nagenoeg leeg. Vrijwel de enige gasten die er nog zitten, zijn de Nederlanders in stacaravans. Maar ja, ook zij doen niet veel in dit vieze weer.
En ja, dan is het aan ons om de stoere mensen die er nog zijn te entertainen. Een regenprogramma is hier een soort van standaard. De miniclub bestaat hier 2 keer op een dag uit 3 uur lang knutselen. We gaan niet naar buiten want dan verzuipen we en worden we ziek. Verder verandert een voetbaltoernooi in een tafelvoetbal (“baby foot”) toernooi en een handbaltoernooi in een biljarttoernooi. Ach ja, met een beetje creativiteit kom je een heel eind.
Helaas geldt dat tot nu toe nog niet voor de programmaposters. We hadden met een heel team jongeren met veel liefde en passie 4 posters gemaakt, maar helaas pindakaas waren deze na 1 dagje storm compleet weggevaagd, disparru, foetsie. Watervaste dikke zwarte marker stiften gebruiken helpt niet, want water en wind nemen de posters met papier en al mee. Wat overblijft is een viezig papier-marché hapje met het Team4Animation logo en schimmel stipjes. Heerlijk. Ik denk dat ik deze week als knutselwerkjes maar programmaposters maak. Heb ik toch 6 uur per dag de tijd voor in de miniclub..
IMG_0327

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!