Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

Ik zeg: animatieteam van het jaar!

Ik zeg: animatieteam van het jaar!

3 minuten
01-01-2018
TOP Animation

De afgelopen weken zit ik eigenlijk al met mijn gedachtes in Frankrijk. De Team4Animation USB doorpluizen, knutsel ideeën opdoen, dansjes nog een keer herhalen, aqua gym lessen in elkaar zetten, show avonden bedenken. Dit laat al zien dat animatiewerk niet zomaar iets is, er gaat veel voorbereiding aan vooraf. Sommige mensen hebben het idee dat je in de zon gaat staan en dat je gewoon maar ‘iets’ doet. Nee, hier gaan hele planningen aan vooraf, alles moet tot in de puntjes worden voorbereid en dan moet je er ook nog rekening mee houden dat er een back up plan moet zijn (als het bijvoorbeeld gaat regenen). Best gek eigenlijk; een strakke planning en voorbereiding maar ook enorm flexibel moeten zijn om in te springen op onverwachte situaties.

Helaas ben ik deze weken ook nog enorm druk bezig met school, het zijn nu echt de laatste lootjes om dan toch alle punten te halen om volgend jaar op stage te gaan. Maar met de gedachte dat ik een heerlijke zomer te gemoed ga en nog eens een super vette stageplek heb, sleept dit me er wel door heen. Toch is het lastig om je concentratie erbij te houden, vooral het weerbericht van de plaats waar ik zit checken is een obsessie aan het worden (pleeeeease, zon!).
Ziet er nog niet heel erg veelbelovend uit..
Schermafbeelding 2015-06-17 om 13.16.49
Een leuk ding van de voorbereiding is ook, je team ontmoeten! Gisteren was het zo ver en reisde ik af naar Utrecht om daar mijn collega’s te ontmoeten! Jose kende ik natuurlijk al van het trainingsweekend maar Nienke was nog nieuw voor mij. Nou ik moet één ding toegeven: Team4Animation heeft echt een goede match gemaakt! We konden gelijk al goed met elkaar opschieten en er werd alweer veel gelachen. Het leuke vind ik dat we drie hele verschillende types zijn, maar toch veel overeenkomsten hebben. En waarvan de één iets minder heeft, heeft de ander daar weer iets te veel van. Zo zullen we elkaar deze zomer goed aanvullen denk ik! We hadden al gelijk allerlei leuke gekke ideeën bedacht om het animatieprogramma te gaan vullen. Naar mijn mening nu al team van het jaar!

11402682_848815798534868_4822340595935326783_n

Deze zomer staan wij op een Lenny Camping. Nienke heeft ons gisteren bijgepraat en ons alles uitgelegd over Lenny. Lenny is een vos die houdt van avontuur en reizen. Dit doet hij samen met zijn rugzak en verzamelt daarin verhalen, foto’s en tekeningen van zijn camping vriendjes!
Echt suuuuuper leuk bedacht voor de kinderen. Maar voor ons houd dit eigenlijk houd dit in dat er elke dag iemand in het mascotte pak moet worden gehesen, hihi. (Ik hoop dat mijn lengte deze keer een voordeel is en ik er daardoor niet in pas, anders moet ik echt over mijn claustrofobie heen komen deze zomer).
Maar geef toe, hier wordt je toch gewoon vrolijk van:

Al met al, ik heb er echt super veel zin in! Ik vertrek 3 juli samen met Jose en kom dan dezelfde dag aan op de camping, Nienke is dan al een weekje aanwezig. Dit jaar gaan we Val de Bonnal op zijn kop zetten!

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!