Ga jij het animatie avontuur aan in 2024? Solliciteer dan nu!

Iedereen moet weten hoe leuk animatiewerk is!

Iedereen moet weten hoe leuk animatiewerk is!

3 minuten
05-03-2021
Joëlle Coelingh

Het voelt nu nog ver weg, maar voor je het weet is jouw seizoen als entertainer omgevlogen en het liefst wil je nog een keer. Terug naar dag 1, dat je in de bus, het vliegtuig of de auto stapte. Helemaal excited ‘ik ga echt aan de slag als entertainer!’ Als je thuis komt wil je iedereen vertellen hoe jouw tijd was, namelijk echt fantastisch. Geloof me, met woorden kun je nog niet half vertellen hoe leuk het was… Leg het vast!

Leg je tijd als entertainer vast

Je familie, vrienden of collega’s had je het liefst meegenomen tijdens je tijd als entertainer. Alleen dan kan iemand echt begrijpen waarom animatiewerk zo leuk is. Gelukkig hebben we allemaal een telefoon: Instagram, YouTube, Snapchat en de camera die overuren draait. Leg alles vast, zodat je na je werkperiode alles opnieuw kan beleven.

Zo had ik een Franse collega (die ook Nederlands sprak) die een grap uitgehaald had met de andere helft van het animatieteam. Hij had namelijk alle plastic stoelen waar wij met z’n allen op zaten als we vrij waren opgestapeld en ingebouwd in het huisje van de andere entertainers. Bij aankomst op de lege binnenplaats, waar dus normaal de stoelen stonden, keken de collega’s elkaar verbaasd aan ‘Waarom is het hier zo leeg?’, totdat ze de deur van hun huisje opentrokken en alle stoelen hen tegemoet kwamen. Dit was zo’n moment waarvan ik dacht ‘Dit had ik vast moeten leggen’ de gezichten waren priceless.

Vloggen

Als je al die beelden verzamelt en opslaat kun je tijdens je werkperiode of aan het einde ervan alles aan elkaar plakken tot een vlog. Zo kan je iedereen laten meegenieten van alle gekke, mooie en bijzondere momenten die je beleefd hebt. Wees niet te streng voor jezelf, bewaar alles! De beelden waarvan je op dat moment denk ‘Nehh, net niet’ zijn na het seizoen juist de beelden waar je het hardst om moet lachen.

Bloggen

Schrijf jij liever over wat je hebt meegemaakt dan dat je de hele dag met een camera in je hand loopt? Snap ik! Schrijf dagelijks, wekelijks of tweewekelijks over wat je hebt meegemaakt. Het hoeft niet perfect: een paar zinnen zullen de week erna ook voldoende zijn om het verhaal uit te breiden en her te beleven. Verzamel foto’s en schrijf een mooi verhaal (ik help je met alle liefde naar een mooi geheel) en houd tijdens je werkperiode je vrienden en familie op de hoogte van je tijd als entertainer.

Hoe je je zomer ook vastlegt, mensen meenemen in je verhaal maakt het zoveel leuker om bij thuiskomst te vertellen over je tijd als entertainer. Ze zullen vragen hebben en kunnen met je mee lachen. Dat wil je!

Wil jij aankomend seizoen bloggen of vloggen of allebei? Laat het dan zeker weten! Leg je zomer vast en verschijn op onze socials. Mail naar [email protected] om te laten weten dat jij part of the team bent aankomend seizoen.

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!