Wil jij deze zomer als Flex Topper naar Frankrijk meld je snel aan want vol = vol! Solliciteer snel of doe de test om erachter te komen of animatiewerk in het buitenland écht iets voor jou is.

Huh?

Huh?

3 minuten
01-01-2018
TOP Animation

Vandaag kwam ineens een besef van jewelste binnen: ik ben alweer net zo lang terug als dat ik weg ben geweest van de zomer. De Franse zomerhits zijn uit het lijstje ‘Onlangs toegevoegd’ in iTunes verdwenen en van de twintig tinten donkere huid is bijzonder weinig over. Huh?

Verder is de winterjas weer uit de gardarobekast gehaald, Dieuwertje straalt weer op tv met het Sinterklaarjournaal en de planning rondom Kerst staat eigenlijk alweer vast. Het moment dat de navigatie ‘bestemming bereikt’ zei toen we de straat van Manon inreden op 31 augustus, lijkt wel als gisteren. De tijd is voorbij gevlogen maar heeft toch ook niet stil gestaan!

Eerst wil ik dat je nu naar Youtube gaat en ‘Magic in the air’, ‘Sur ma route’ en ‘Dis moi oui’ opzoekt. Ja? Ik wacht wel even hoor. Pompidom. Gelukt? Mooi!

Reünie

Twee weken na terugkomt was de reünie van Team4Animation in het bruisende Utrèg. Van horen zeggen bleek voor de zomer al dat deze avond historisch zou worden. De avond kende dansjes, drankjes en prijzen. Dé prijzen van het jaar! De best animateur, het best team, grootste pechvogel en blogger van het jaar. Het is een kleine greep uit de prijzen die alle trainers, trainsters, regiorijders of andere Team4Animation-toppers uitreikten. Zelf kreeg ik de eer om de prijs voor beste blogger van het jaar in ontvangst te nemen! Ik! Ja, ik! Nu hoor ik je denken: speech, speech, speech! Nou oké: bedankt lezers. Lieve, toffe, geweldige en super lezers.

Erger je niet

Na de reünie was het alleen voorbij, klaar, over en uit. De zomer van 2014, waar ik bijna een jaar naar uitkeek was voorbij. De meest bijzondere zomer die mijn 21-jarige leventje kent. Dat kan ik met grote zekerheid zeggen. Het maakt niet uit wat je meemaakt, hoeveel merde je meemaakt, het is een zomer die je gaat missen. Stokbrood lijkt hier zo droog als mijn schoenzool, die ene lekkere Franse wijn smaakt wel erg Nederlands en het gemis van aanbeden worden door tientallen kids. Geloof me: je gaat het missen. Dat is en blijft dan ook mijn (tweede) les voor alle nieuwe Zomjobbers die dit toevallig gaan lezen: geniet er potverdorie elke minuut van! Van de Team4Animation-stress tot het moment dat je licht aangeschoten de Logobitombo staat te dansen tijdens de reünie. De eerste les blijft natuurlijk ‘erger je niet, verwonder je slechts’, maar dat leek me na alle vorige blogs wel duidelijk.
En ik? Wie weet sta ik volgend jaar weer te stralen op een camping. Ik studeer alleen af dit jaar, wat alles een beetje op z’n kop en on-planbaar maakt. Maar ik ga het zeker overwegen, want deze zomer smaakte naar meer. Veel meer.

Oud-Team4Animationers: het gaat jullie goed en hopelijk tot snel. Nieuwe- of toekomstige-Team4Animationers: welkom! Voel je welkom binnen het heerlijke Team4Animation. Kijk uit naar de training, nieuwe vriendschappen, lesjes Frans en de zomer van je leven! Oh, en de reünie natuurlijk. Strijden voor die prijzen en maak ons trots. Ik geloof in jullie!

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!