Ga jij het animatie avontuur aan in 2024? Solliciteer dan nu!

How to aquagym?

How to aquagym?

3 minuten
04-02-2016
Eva Mark

Ja… daar stond ik dan. Een bad vol met gasten die naar mij stonden te kijken. Ik kon alleen maar denken: ‘HELP, HOW TO AQUAGYM?!’

Voorbereiding

Dansen heb ik altijd al leuk gevonden. Al dans ik niet de sterren van de hemel, plezier heb ik er wel in! Ik opperde me dan ook om de aquagymlessen te gaan verzorgen deze zomer. Twee keer in de week. Ik bereid alles altijd tot in de puntjes voor, niks laat ik aan het toeval over. Nu deed ik dat dus ook, zoals gewoonlijk. Ik zocht naar filmpjes en schreef de pasjes op. Gelukkig had ik een goede training gekregen van Team4Animation op het trainingsweekend, de basis was dus al aanwezig!

Daar sta je dan

Maar ja, dan sta je daar. De muziek gaat aan en iedereen kijkt naar je. En als je dan zelfs nog de campingeigenaresse het zwembad in ziet gaan, zit je toch wel even met geknepen billen. ‘Gaat dit goed komen, help!’  Ik begon met de pasjes die ik bedacht had en tot mijn verbazing deed iedereen enthousiast mee!

Na de eerste aquagymles

Pfoeh… dat zat er op! ‘Bam, I did it!’ Al had ik zweetdruppels om een heel zwembad mee te vullen en een kop zo rood als een tomaat, ik was tevreden. Tot de campingeigenaresse naar me toe kwam… en daar sta je dan drijfnat met je knalrode hoofd. Omdat het de eerste week was had ik geen idee wat ik kon verwachten van mijn campingbazen. Gelukkig reageerde ze heel erg positief, ik kreeg feedback, zo kon ik de volgende keer mijn les nog beter maken! Als tip kreeg ik mee: ‘spring zelf tussendoor ook even lekker in het zwembad!’  Beste tip ooit! Nu besef ik me dat het best wel heel erg leuk en bijzonder is dat de campingeigenaresse meedoet met aquagym! Hoe betrokken ben je dan bij je werknemers?!

100% enthousiasme

Uiteindelijk draait het aqyagymmen voor 100% om enthousiasme. Want kom op, we zijn geen sportinstructeurs. Mensen willen lekker bewegen in het water met een goed sfeertje en lekkere muziek. Als je er vol enthousiasme en zelfvertrouwen gaat staan en je laat wat goede moves zien,  zijn alle gasten van de camping al erg snel tevreden!

P.S. Tip!!!!! Gooi er lekker twee minidiscodansjes in (campingdans!). Scheelt je weer 5 minuten en stiekem vinden volwassenen het ook best wel leuk hoor!

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!