Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

How I fell in love with Team4Animation

How I fell in love with Team4Animation

2 minuten
01-01-2018
TOP Animation

Het begon allemaal 3 jaar geleden. Ik zat in de les Frans en aan het einde van de les kreeg iedereen haastig nog een flyer van Team4Animation in zijn handen geduwd. Mijn blik ging naar het vrolijke blaadje: ‘Whaaat?! Animatiewerk?! En dat ook nog in Frankrijk?!!’. Ja, vanaf dat moment is mijn droom ontstaan.

Mijn droom viel echter gelijk in duigen. Ik was pas 16 jaar jong… Toch moest en ik zou ik mijn droom waarmaken. De flyer heb ik gelijk aan mijn spiegel vastgeplakt.

Flyer T4A

In september 2015 stuurde ik mijn cv en motivatie naar Team4Animation. Ja, ik was er klaar voor en was zeer gemotiveerd. Ik kreeg een berichtje terug dat ik op sollicitatie mocht komen in het prachtige Alkmaar. In oktober had ik het sollicitatiegesprek en die verliep voor mijn gevoel erg goed en binnen een week kreeg ik te horen dat ik als animatrice op een camping mocht gaan werken. YES MIJN DROOM GAAT UITKOMEN!!!

Frankrijk

Nu is het 11 juni en vertrek ik binnen een maandje naar Frankrijk. Dromen over die 6 weken in Frankrijk doe ik regelmatig. De ene keer glij ik uit tijdens de aquagym en lig ik in het zwembad, de andere keer knipt een kind in haar vinger en moet naar het ziekenhuis en van de week droomde ik dat er een kind was weggelopen. Alle ernstige scenario’s heb ik dus al gehad ;). Gelukkig heb ik er alle vertrouwen in dat er niet zulke erge dingen zullen gebeuren. Al zou iets zoals het eerste mij wel kunnen overkomen…

Laatst vroeg een vriendin aan mij: “Waar kijk jij nou het meest naar uit deze zomer?”. Mijn antwoord hierop was snel gevormd: “Het lijkt me super om alle kinderen te zien genieten tijdens de miniclub, aquagym en minidisco”. Want ja, daar doe je het uiteindelijk allemaal voor!

 

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!