How I fell in love with Team4Animation

How I fell in love with Team4Animation

2 Minuten
29 Jun 2016

Het begon allemaal 3 jaar geleden. Ik zat in de les Frans en aan het einde van de les kreeg iedereen haastig nog een flyer van Team4Animation in zijn handen geduwd. Mijn blik ging naar het vrolijke blaadje: ‘Whaaat?! Animatiewerk?! En dat ook nog in Frankrijk?!!’. Ja, vanaf dat moment is mijn droom ontstaan.

Mijn droom viel echter gelijk in duigen. Ik was pas 16 jaar jong… Toch moest en ik zou ik mijn droom waarmaken. De flyer heb ik gelijk aan mijn spiegel vastgeplakt.

Flyer T4A

In september 2015 stuurde ik mijn cv en motivatie naar Team4Animation. Ja, ik was er klaar voor en was zeer gemotiveerd. Ik kreeg een berichtje terug dat ik op sollicitatie mocht komen in het prachtige Alkmaar. In oktober had ik het sollicitatiegesprek en die verliep voor mijn gevoel erg goed en binnen een week kreeg ik te horen dat ik als animatrice op een camping mocht gaan werken. YES MIJN DROOM GAAT UITKOMEN!!!

Frankrijk

Nu is het 11 juni en vertrek ik binnen een maandje naar Frankrijk. Dromen over die 6 weken in Frankrijk doe ik regelmatig. De ene keer glij ik uit tijdens de aquagym en lig ik in het zwembad, de andere keer knipt een kind in haar vinger en moet naar het ziekenhuis en van de week droomde ik dat er een kind was weggelopen. Alle ernstige scenario’s heb ik dus al gehad ;). Gelukkig heb ik er alle vertrouwen in dat er niet zulke erge dingen zullen gebeuren. Al zou iets zoals het eerste mij wel kunnen overkomen…

Laatst vroeg een vriendin aan mij: “Waar kijk jij nou het meest naar uit deze zomer?”. Mijn antwoord hierop was snel gevormd: “Het lijkt me super om alle kinderen te zien genieten tijdens de miniclub, aquagym en minidisco”. Want ja, daar doe je het uiteindelijk allemaal voor!

 

Over de blogger
Michelle Janssen
Michelle Janssen

Hoi, mijn naam is Michelle en door mijn zomer te hebben gewerkt op Camping Le Castelet ben ik nu animatrice van het jaar! Deze zomer kon je mijn avonturen hier volgen!

alle blogs van Michelle
Vacature bij deze blog populair
Kinderentertainer in een groot team in Frankrijk

Kinderentertainer in een groot team in Frankrijk

Land
Frankrijk
Salaris
€1150
Periode
Zomer 2022