Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

Hoe word je dé namenkampioen van de miniclub?

Hoe word je dé namenkampioen van de miniclub?

2 minuten
14-05-2021
TOP Animation

De miniclub, wanneer je het aan mij vraagt DÉ place 2 be! Nu ben je daar niet alleen en heb je soms niet 5, 10 maar wel 40 kinderen zitten. Het leukst is natuurlijk om ieder kind bij zijn/haar naam te noemen. Maar hoe onthoud je nou alle namen? Don't fear! Aishya is here met de tips & tricks om dé namenkampioen te worden van de miniclub.

1. Check de naam bij de inschrijving

Voordat een kind kan deelnemen aan de miniclub is het belangrijk om het kind in te schrijven. Dit doe je voor wanneer je de papa/mama/oma/opa of de begeleider van het kind moet bellen. Stiekem kijk ik met het inschrijven dus al heel goed naar hoe een kindje heet. Af en toe is het makkelijk te onthouden, maar soms heb je van die prachtige namen die op de een of andere manier niet blijven plakken.

2. Doe een namenspel

Na het inschrijven gaan de kinderen even zitten aan de tafels. Hier doe ik meestal een namenspel. Vaak aan het begin van de week, zodat de andere kinderen elkaar ook leren kennen! Dat noem ik nog eens een win-win situatie. Zo word je als entertainer een namenkampioen en leren de kinderen elkaar ook nog eens kennen.

3. Herhaling is key

Wanneer je het namenspel hebt gedaan is het een kwestie van herhalen, herhalen, herhalen en raad eens? Inderdaad! Herhalen. Vaak zeg ik al tegen de kinderen dat ik een namenkampioen ben, zodat ze altijd naar mij toekomen en vragen: Oh ja? En wat is mijn naam? Dat voelt dan eigenlijk altijd als een soort overhoring, heb je het goed? Yes, punten!

Easy de peasy!

Hoeveel namen denk jij te kunnen onthouden?

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!