Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

Hoe mijn (animatie) avontuur begon

Hoe mijn (animatie) avontuur begon

2 minuten
27-12-2018
TOP Animation

Een willekeurige dag in november 2016, ik fietste met handschoenen aan naar mijn stage. Het was al koud weer en het verlangen naar de zon werd steeds groter. Een groot avontuur onder de Franse zon was de droom. Een google-search opdracht verder belandde ik bij Team4Animation, een belletje later en het sollicitatiegesprek was ingepland.

Fast forward een aantal maanden en ik zat in het vliegtuig onderweg naar Frankrijk. Yes, ik had er zin in! Ik stond in mijn eerste jaar op Camping La Châtaigneraie in de Drôme. Het kantoor had een perfecte match gemaakt; ik paste volledig op deze camping. De mensen, de campingeigenaren en de camping zelf, het was allemaal even leuk en even mooi. In principe deed ik de animatie in mijn eentje, maar soms had ik een Franse collega die ‘s middags mij kwam helpen met de sporttoernooien.

Ik denk vaak terug aan mijn eerste zomer; ik heb 7 weken lang veel plezier gehad en veel liefde ontvangen. Sommige momenten steken er met kop en schouders bovenuit: een kopje koffie wat door gasten naar de miniclub werd gebracht ‘s ochtends, ouders die fanatiek mee doen met de splashdance, iedere avond uitgenodigd worden aan tafel bij gasten en de ontelbare knuffels van de kinderen. In de herfst na deze zomer kwamen sommige ouders zelfs kijken bij mijn afstudeervoorstelling! Een groter compliment was er niet.

Natuurlijk wilde ik na deze zomer nog verder bij Team4Animation, maar zocht ik wel een grotere uitdaging. Toen de vraag kwam of ik mee wilde als trainer zei ik volmondig ‘Ja!”. Bij de functie van trainer bleef het niet; ik werd regiomanager en mocht mee naar Frankrijk. Afgelopen zomer tekende ik zelfs mijn contract voor een fulltime functie op kantoor! Deze zomer zal ik weer in het zonnige Frankrijk te vinden zijn. The adventure is just getting started!

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!