Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

Hoe lang nog?

Hoe lang nog?

2 minuten
01-01-2018
TOP Animation

Ben je ook al aan het aftellen naar de zomer? Ik heb zelf twee keer 15 weken stage gelopen in het buitenland (als hostess voor Corendon op Cyprus, en als manusje van alles op een talenschool/summercamp in het zuiden van Spanje) en weet nog héél goed hoe laaangzaam de tijd ging tot dat het zo ver was dat ik mocht vertrekken! Ik kan mij voorstellen dat dat voor jullie ook zo is. Hoewel ik deze zomer voor het grootste gedeelte van de tijd in Nederland blijf kijk ik ook wel erg uit naar zomerse temperaturen en begin ik weer heimwee te krijgen naar mijn zonnige stageplekken.

Voor sommigen duurt het nog een tijdje voordat je aan de slag mag, en een aantal beginnen eind mei/begin juni al. Maar daarbij moeten we niet vergeten dat er ook al een aantal Team4Animationers aan het genieten (en hard aan het werk) zijn in het Franse of Italiaanse zonnetje! Zo is Jeroen van Rijn al vanaf begin april op camping Weekend en Juliët Elshof en Dana Asschert sinds begin mei. Yara Groenhuijzen zit al een paar weken op camping Sirène, Sara Boertjes is sinds eind april aan het knallen op Guyonnière. Kelly Kamp en Gaby Hommersom zijn al aan het knallen op camping il Gabbiano en Isabel Hees is net begonnen op camping Ardéchois.
Zo opsommend zijn het er al best veel.. Super!

Veel van jullie moeten nog wel even de examens die al bijna beginnen doorkomen, waarvoor alvast veel succes… Daarna kun je je volledig focussen op je reis/camping/bagage enzovoorts!

P.S. Nog ongeveer 7 á 8 weken tot het hoogseizoen begint!

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!