Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

Hoe bereid je je voor op jouw tijd in Frankrijk?

Hoe bereid je je voor op jouw tijd in Frankrijk?

3 minuten
21-05-2021
TOP Animation

Allemaal leuk en aardig, werken met kinderen, de camping of het vakantiepark op z'n kop zetten, maar als je de bus of de trein instapt is het allemaal toch best spannend. Tenminste dat had ik wel. Ik weet nog heel goed mijn eerste reis naar Frankrijk in de zomer van 2016. Ik was net 18, ik zou mijn nieuwe collega op Schiphol ontmoeten en ik had geen idee wat me te wachten stond. Ik had er enorm veel zin in! Voor 7 weken naar het prachtige Zuid-Frankrijk, yes let's go!

We beginnen bij het begin

Je hebt gesolliciteerd, meerdere keren met kantoor aan de telefoon gehangen, de groepsapp is gaande en je reis is geboekt (hoe en wat lees je in een ander blog en anders mag je altijd bellen). Het gaat echt beginnen! Je hebt je koffer gepakt en mijn tip is doe dit niet de avond van tevoren. Als je voor langere tijd naar Frankrijk gaat, is het handig om er iets langer na te denken wat je nodig hebt naast je zwemkleren en je grote glimlach. We hebben natuurlijk een paklijst voor je, dus het komt altijd goed. Anyway, je staat op het punt op de auto, bus of het vliegtuig te stappen en je bent mega excited! Houd dat vast, je gaat echt het avontuur van je leven beginnen!


Mijn eerste zomer

Mijn eerste jaar werkte ik op l'Hirondelle, een prachtige camping middenin de Drôme, waar ik samen met 3 andere collega's het dak van de camping gerockt heb. Ik was net 18 en vond het best wel spannend, ook heb ik erg last gehad van heimwee, maar dankzij TeamAnimation werkte ik in een fantastisch team. Dat team heeft mij door m'n paar moeilijke dagen heen gesleept, waardoor ik daarna weer volop genoot van mijn tijd als entertainer. En weet je wat de grap is, van die heimwee en dit mooie team heb ik zoveel geleerd mijn eerste zomer. Als ik nu op een camping of park sta wil ik niet meer naar huis en draai ik het liefste weer opnieuw mee met de collega's die daar rondlopen.


Jouw Franse bubbel

Werken op een camping in Frankrijk is heerlijk. Je leeft samen met de gasten en je collega's in je eigen wereld. Je bent op een zonnige plek, alles kan, gasten zijn dol op je en je bent het helemaal als entertainer. Van grote shows tot kleinere activiteiten, ik genoot van ieder moment. Activiteiten waarbij de hele camping uitloopt, zoals een sportdag, zijn helemaal de bom! In jouw Franse, zonnige en ontspannen bubbel is het leven meer dan mooi!

Ik heb nu alweer zin om m'n voeten op een Franse camping neer te zetten, onder het motto #nooitmeernaarhuis! Heb jij nu ook zin om aan de slag te gaan? Dat kan! Ja echt! Of wil je meer weten? Check de vacatures, mail naar [email protected]. Serieus Joelle, zo old fashioned? Slide in de DM op Instagram of Facebook en ik beantwoord ook je vragen! Of bel naar 085 029 8885, want de beller is nog altijd sneller.

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!