Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

Hier stage lopen is meer dan koffie halen

Hier stage lopen is meer dan koffie halen

2 minuten
01-01-2018
TOP Animation

Stages lopen, wie is er niet groot mee geworden? Koffie halen, kopietjes maken en administratie doen. De clichés zijn vaak helemaal waar… en begin je letterlijk onderaan de voedselketen. Wie ons enigszins kent, weet dat we bij Team4Animation graag dingen anders doen. Dat geldt dus ook voor stages. Ja, we zijn ook gewoon een kantoor en ja, we dansen echt niet de hele dag de minidisco. Kim loopt inmiddels al een tijdje mee en vertelt graag hoe het is om bij ons stage te lopen!

Kimberly – Stagiaire recruitment 2017

Voordat ik stage liep bij Team4Animation heb ik eerst nog gewerkt op een camping in de zomer. Ik kwam thuis en ik kon eigenlijk meteen door op kantoor! Heel veel kantoorleden hebben Team4Animation tijdens de zomer helaas verlaten, daarom was eigenlijk 80% van het kantoor nieuw. Ik begon zelfs eerder met mijn stage dan sommige nieuwe werknemers!

Ondanks al het geschuif op kantoor heb ik een hele goeie start gemaakt. Ik merkte al meteen dat ik me hier thuis zou voelen, zelf ben ik natuurlijk animatrice geweest en iedereen hier heeft ook animatie gedaan. Je hebt daarom dus al een band en dat maakt het zo leuk!

Ik heb heel veel verantwoordelijkheid gekregen binnen de werving en selectie, al snel pakte ik de intakegesprekken op en mocht ik de sollicitatierondes bijwonen. Ik heb een eigen marketingproject uitgevoerd en daarnaast ondersteunde ik bij social. Bij Team4Animation ben je dus altijd bezig en er is altijd ruimte voor eigen ideeën en inbreng.  Je wordt echt opgenomen in de Team4Animation-familie en het liefst zou ik hier ook afstuderen!

 

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!