Het vervolg van mijn avontuur: de reis en eerste dag!

Het vervolg van mijn avontuur: de reis en eerste dag!

3 Minuten
28 Jun 2014

Lieve allemaal,

Hierbij mijn vervolg op het avontuur deel 1: het animatieweekend.

Ik spurt het perron op, met 3 tassen, een vest en een t-shirt in mijn hand, gelukkig ik zie de TGV nog staan, feitelijk moest hij al 2 minuten weg zijn… ja ik was te laat op het station, zoiets overkomt alleen mij weer!

Ik zie op het bord staan 5 minuten vertraging en denk bij mezelf godzijdank anders had ik hem gemist, dat was mijn redding die vertraging. Ik stap in en bel meteen Keysha (mijn vriendin) dat ze kan kunnen wegrijden. Helaas wel zeer snel afscheid moeten nemen van haar :(. Na ongeveer een vertraging van 20 minuten vertrekken we dan eindelijk. Ik denk bij mezelf het grote avontuur gaat nu echt beginnen! We doorkruisen zware regenbuien,  ik denk bij mezelf dat is echt weer weer voor België en ik hoop dat ik dit weer niet te vaak op de camping in Frankrijk zal hebben. De reis verloopt spoedig en al snel stoppen we bij Disneyland Parijs. Ik zie de zware regenbuien plaatsmaken voor lichtere bewolking en uiteindelijk sluier bewolking. rond 20:20 heb ik een prachtig uitzicht op de stad Lyon, met een mooie laag hangende zon denk ik laat de zomer maar komen! Na Valence zijn er geen wolken meer te zien. Met een totale vertraging van een half uur kom ik dan eindelijk aan in Montpellier. Ik zoek de bus maar loop (achteraf gezien) helemaal de verkeerde kant op. Gelukkig had ik dit zeer snel door en vroeg (jaja in het Frans) waar de bus naar Millau staat. Gelukkig weet die meneer het mij onmiddellijk te vertellen, ik begin weer te rennen en ik zie als ik de hoek om kom de bus vertrekken….. Gelukkig komt hij mijn kant op gereden, ik bedenk me geen seconden en ga midden op de weg staan met mijn bagage en wapper met de bustickets. Yes, hij ziet mij en stopt ik laad mijn bagage in en neem plaats. Even papa appen dat ik de bus heb gehaald en val daarna in een diepe slaap. ‘Plinggggg Millau!’ Ik schrik wakker en besef dat we er bijna zijn ik kijk uit het raam en het uitzicht wat ik daar zag onbeschrijfelijk, mooiste uitzicht wat ik ooit heb gezien kwart voor 12 boven op een berg uitzicht over de vallei en de stad Millau. Hier ga ik mijn komende 2 maanden doorbrengen.

Aangekomen bij Gare de Millau bel ik de eigenaresse op en vertel ze (ook weer in het Frans) dat ik er ben. Ze komen aangereden en de kennismaking is super! Ze brengen mij direct naar mijn mobil home.

Ik pak mijn spullen uit en ga slapen. Kwart voor 9 wordt ik wakker, ik was me, kleed me aan, ruim mijn klerenkast in, eet wat en begin naar de receptie te lopen. Hier word ik weer aller hartelijkst ontvangen en we bespreken wat nodige zaken. Dan ga ik mijn weekplanning maken voor komende week, maak een rondje over de camping en krijg een uitnodiging om samen met de eigenaressen te gaan lunchen. Nog een rondje over de camping en daarna met 1 van de eigenaressen naar de supermarché, boodschappen doen. Daarna nog een rondje over de camping gemaakt en flyers uitgehangen over de animatie. Dan een lekkere duik in het zwembad, ZALIG! Op dit moment onweert het hier en regent het. Mijn maagje knort dus ik ga op het Franse tijdstip eten ;). Tot komende week weer ergens! Mis jullie!

Over de blogger
Tom van Disseldorp
Tom van Disseldorp

Hallo, ik ben Tom en kom uit Nieuwstadt. Komende zomer werk ik samen met een Zomerjobber in Millau op camping Rivages.

alle blogs van Tom
Vacature bij deze blog populair
Entertainer op een kleine camping

Entertainer op een kleine camping

Land
Frankrijk
Salaris
€1150
Periode
Zomer 2021