Het team van het jaar: samen sta je sterker

Het team van het jaar: samen sta je sterker

2 Minuten
08 Jun 2018

Vorige zomer heb ik samen met collega Bas mogen shinen op La Roche d’Ully. Dit was een leuke camping en ook een toffe zomer. Uiteindelijk zijn we team van het jaar geworden. Dat komt onder andere omdat je elkaar als team kunt versterken. 

Animatieprogramma

Op onze camping waren Bas en ik met z’n tweeën verantwoordelijk voor de animatie. We kregen af en toe wel leuke knutselideeën of nieuwe spellen van onze campingbaas, maar meestal vond de campingbaas (bijna) alles prima. Daarom konden we elke week opnieuw beslissen wat we graag wilden doen. Het animatieprogramma maakten we dan ook eigenlijk altijd samen. Vervolgens schreef ik de activiteiten op de posters, terwijl Bas er tekeningen bij maakte.

Miniclub

De miniclub is op bijna elke camping erg belangrijk. De knutsels hiervoor bedachten we ook meestal samen. Soms deed ik dit ook alleen, zodat Bas een andere activiteit kon voorbereiden. Tijdens de miniclub wisten we wel allebei hoe de knutsel gemaakt moest worden en waren we allebei even enthousiast bij het helpen van de kinderen in de miniclub.

Sport en spel

Bas was over het algemeen beter in het bedenken en uitvoeren van de sportactiviteiten. Dit was geen probleem, ik zorgde dan juist voor de prijsjes of deed enthousiast mee. Ook bij de spellen was Bas vaak erg fanatiek. Ik probeerde dan te winnen door slim te spelen. De deelnemers in mijn team vonden dat vaak erg lachen, Bas ietsjes minder. Levend stratego is nog steeds een pijnlijk puntje (kun je hier onder andere zien).

Dansjes

De minidisco dansen is een van m’n favo bezigheden op de camping. Bas was hier ietsjes minder enthousiast over (sommige kinderen op de camping: “We kijken wel naar Manon want jij bent telkens te laat”). Gelukkig kon ik hem de eerste week nog wat danspasjes leren en ging de minidisco vanaf toen echt top.

 

Over de blogger
Manon Winter
Manon Winter

Bonjour! Ik ben Manon en ik hou van minidisco, de keukenprinses uithangen en crossfitten. Je kunt me tegenkomen tijdens de trainingen, waar ik de hele dag aan het stuiteren en dansen ben. Ik heb er al 3 zomers voor TeamAnimation opzitten en mag komende zomer nog een keertje!

alle blogs van Manon
Vacature bij deze blog
Entertainer op een kleine camping

Entertainer op een kleine camping

Land
Frankrijk
Salaris
€1150
Periode
Zomer 2022