Wil jij deze zomer als Flex Topper naar Frankrijk meld je snel aan want vol = vol! Solliciteer snel of doe de test om erachter te komen of animatiewerk in het buitenland écht iets voor jou is.

Het regent zonnestralen

Het regent zonnestralen

3 minuten
01-01-2018
TOP Animation

Soms verbaast het me, hoe snel alles voorbij vliegt en dingen weer als “vroeger” worden beschouwd. De zomer lijkt ook alweer een end geleden en nu moet ik toegeven dat dit “nieuwe” leven inmiddels zo gewend is geworden, dat de tijd alleen maar sneller lijkt te gaan. Terugkijkend op de zomer kan ik alleen maar toegeven dat ik er een heel erg goed gevoel aan heb over gehouden, met heimwee en al, en zeker ga voor een tweede keer..

Het begon allemaal op dat ene weekend waar ik en de meeste van ons denk ik helemaal verkocht waren. Waardoor ik besloot de “once in a lifetime examenstunt” en alle intro’s van mijn toekomstige studentenleven af te wijzen en er helemaal voor te gaan. 9 weken penetreren in dat Franse leven, heerlijk! Gek denk je dan, maar spijt? Nee nooit.. De herinneringen die vanaf dat moment in ons geheugen zijn gegraveerd; bij aankomst op de boerderij in Boxmeer een hele horde gekke, enthousiaste en net zo prettig gestoorde “jongelui” op je af komt rennen, de LJG workshop waar iedereen weer op zijn of haar manier zich helemaal uit leeft, het kind in je naar boven wordt getrokken en Richard in op en top campingoutfit ‘s avonds bij het kampvuur Acda en de Munnik in zet “Op een terras ergens in Frankrijk in de zon…” Dát zijn de herinneringen die voor iedere Team4Animationer even waardig zijn geweest denk ik en met die gedachte in zijn achterhoofd weer voor de volle 300% besloot door te zetten.

De herfsttijd is alweer aangebroken, natgeregend thuis of in de collegezaal verschijnen, opstaan in de kou en thuis komen in het donker, lerenlerenleren.. Ja het zit allemaal niet echt mee. Maar om de tijd even door te spoelen en ik omdat niet kan wachten, heb ik het risico genomen het tentamen van een vak te halen, in mijn herkansingsweek ertussenuit te gaan, de herkansing dus te skippen, en gewoon (YOLO, omdat het kan) naar Frankrijk te reizen, mes amieeeees op te zoeken in Bretagne en de “herfstvakantie” met de leukste collega’s van de wereld te vieren. Morgenavond na mijn tentamen ga ik het busavontuur weer aan.. De 15 uurse busreis is een feit, maar ik heb het er allemaal voor over! Deze mensen hebben mij een topzomer bezorgd en ik kan niet wachten om ze terug te zien! Het regent Zonnestralen in Delft!

 

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!