Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

Het opwarmertje voor de zomer

Het opwarmertje voor de zomer

2 minuten
01-01-2018
TOP Animation

Het is nu maandagavond. Al bijna weer een dag geleden dat ik na een 4 uur durende reis terugkwam van de training van Team4animation. Mijn hoofd zat vol met animatieliedjes en dansjes en daar zit het eigenlijk nog vol mee. Wat heb ik gelachen bij the one minute of fame. Waar de een de Jimmy Neutron dans deed, de ander een filmpje over zichzelf had gemaakt en weer een ander een anekdote over zichzelf vertelde. Ik zelf deed een typetje na, die wel een erg accent had. Thuis bedacht ik me nog, zouden ze het wel grappig vinden? Gelukkig hoorde ik tijdens mijn optreden mensen in de zaal keihard lachen en kreeg ik na de tijd leuke reacties.
Wat was het leuk om een avondshow met een groepje voor te bereiden. We lagen plat van het lachen bij het voorbereiden.

En oh wat het was het bijzonder, op dag één kende niemand elkaar en op de laatste dag was er hechte groep ontstaan. Mijn moeder vroeg nog: ”Vind je het niet spannend? Je kent helemaal niemand daar”.

Van te voren was ik nog niet echt bezig met de zomer, want ja eerst die examens nog maar even fixen. De uitslag is nog niet binnen, maar dit weekend heeft er wel voor gezorgd dat ik al helemaal in de Franse sferen terecht ben gekomen.

Maar ja, zo lang duurt het avontuur ook niet meer. Het is nu niet meer de maanden aftellen, want over een paar weken ga ik al. Naar het mooie Bretagne, werken op een prachtige 5-sterren camping. Op de site heb ik het grote zwembad al gespot, de begeleiders hebben mij hun avonturen op de camping al verteld en mijn mede-Team4Animationer is bekend. Toch vind ik het wel spannend. Hoe goed zou ik mij kunnen redden in Frankrijk na 6 jaar Frans? Bijna 2 maanden van huis, naar een plek waar ik nooooiiit ben geweest.

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!