Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

Het mooiste wat er is voordat de zomer begint!

Het mooiste wat er is voordat de zomer begint!

2 minuten
15-05-2019
Mees Hageman

Voordat een zomer begint is er voor de eerstejaars een animatieweekend. In dit weekend zijn er verschillende 'trainers' die alle 'ins-en-outs' van animatiewerk in Frankrijk uitleggen. Daarnaast worden verschillende activiteiten uitgevoerd door de eerstejaars. Vul daaraan bij dat het ongeveer 35 mensen zijn die allemaal zin hebben om een zomer te knallen en er zijn heel veel minidisco liedjes, en voila: een fantastisch trainingsweekend.


Trainingsweekend

Een trainingsweekend duurt 3 of 4 dagen, en begint op donderdag of vrijdag. In het begin kent niemand elkaar nog goed en schud iedereen elkaar nog beleefd de hand. Vervolgens wordt iedereen aan elkaar voorgesteld en beginnen verschillende workshops over verschillende onderdelen van het animatiewerk. Na een uur begint al het eerste geschreeuw (iets met 300%) en na 2 uur bestaat het woord praten bijna niet eens meer. Iedereen is ondertussen heel enthousiast en laat dat merken ook.

Het is niet voor niets dat ik tot nu toe op elk trainingsweekend aan het einde mijn stem kwijt was. Aan het einde van de eerste dag wilt iedereen nog heel lang napraten. Helaas moeten we vaak relatief vroeg naar bed, want er staan nog meer dagen met volle planning voor de boeg. Nadat ook deze dagen zijn geweest, komt voor mij een moment aan waarop je realiseert hoe snel iets kan gaan. Waar de eerstejaars op de vrijdag/donderdag middag elkaar een beleefde hand gaven, wordt er op de zondagmiddag aan een stuk door geknuffeld. Iedereen wilt afscheid nemen van iedereen, en iedereen gaat met nog meer energie de zomer in. Iets wat ik fantastisch vind om te zien. Ik heb het geluk dat ik nog bij een eerstejaarstrainingsweekend ben komend jaar, en wat heb ik er weer zin in!


WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!