Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

Het is en blijft bijzonder (leuk!!!) werk, animatrice zijn

Het is en blijft bijzonder (leuk!!!) werk, animatrice zijn

2 minuten
18-07-2015
Eva Mark

”Nee dat kan niet! Ik heb recht op zeven keer een splashdance!”

Dit is wat ik uitschreeuwde toen de box ermee stopte net op het leukste moment van de hele week, splashdance… Dit is in het aquapark achter het zwembad (zie foto). Daar dansen wij dan met z’n drieën een uur alle leukste minidisco dansjes. Daar stonden we dan met z’n drieën samen met heel veel teleurgestelde kindjes. (Niet dat wij zelf niet teleurgesteld waren). Maarja, je moet wat. De splashdance werd uiteindelijk animateur zwemmen, na 20 frisse, onvrijwillige duiken in het zwembad en 10 keer van de glijbaan konden we de kinderen toch nog met een lach op hun gezicht achterlaten. Al moeten wij nog even verwerken dat we welgeteld één splashdance minder hebben deze zomer.

Zo zie je maar, als animateur moet je altijd een tweede plan hebben. Al is dat deze zomer op camping Hirondelle nog geen een keer nodig geweest. Want jongens, jeetje wat een weertje! Elke dag 35 graden en volop zon. Helemaal zomer. Al is dat soms best wel heel erg heet in de miniclub tent. We zweten wat af met z’n allen.

Maar wat is het heerlijk om dit werk te doen! Je maakt op een dag zoveel mee en je hebt altijd plezier. Ook al zijn er soms ook momenten dat je echt even door moet zetten. Je kan niet zeggen: ‘nu even een middagje rust’. Je moet wel door… En dat maakt dit werk dan ook wel weer bijzonder.

En als je dan eindelijk klaar bent met je werkdag of je hebt even pauze proberen alle kinderen erachter te komen ‘waar onze geheime tent plek is’. Met man en macht, zelfs achtervolgingen worden ingezet, maar dat blijft natuurlijk geheim!  Ik geniet er elke dag weer van, met volle teugen!

 

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!