Het is en blijft bijzonder (leuk!!!) werk, animatrice zijn

Het is en blijft bijzonder (leuk!!!) werk, animatrice zijn

2 Minuten
18 Jul 2015

”Nee dat kan niet! Ik heb recht op zeven keer een splashdance!”

Dit is wat ik uitschreeuwde toen de box ermee stopte net op het leukste moment van de hele week, splashdance… Dit is in het aquapark achter het zwembad (zie foto). Daar dansen wij dan met z’n drieën een uur alle leukste minidisco dansjes. Daar stonden we dan met z’n drieën samen met heel veel teleurgestelde kindjes. (Niet dat wij zelf niet teleurgesteld waren). Maarja, je moet wat. De splashdance werd uiteindelijk animateur zwemmen, na 20 frisse, onvrijwillige duiken in het zwembad en 10 keer van de glijbaan konden we de kinderen toch nog met een lach op hun gezicht achterlaten. Al moeten wij nog even verwerken dat we welgeteld één splashdance minder hebben deze zomer.

Zo zie je maar, als animateur moet je altijd een tweede plan hebben. Al is dat deze zomer op camping Hirondelle nog geen een keer nodig geweest. Want jongens, jeetje wat een weertje! Elke dag 35 graden en volop zon. Helemaal zomer. Al is dat soms best wel heel erg heet in de miniclub tent. We zweten wat af met z’n allen.

Maar wat is het heerlijk om dit werk te doen! Je maakt op een dag zoveel mee en je hebt altijd plezier. Ook al zijn er soms ook momenten dat je echt even door moet zetten. Je kan niet zeggen: ‘nu even een middagje rust’. Je moet wel door… En dat maakt dit werk dan ook wel weer bijzonder.

En als je dan eindelijk klaar bent met je werkdag of je hebt even pauze proberen alle kinderen erachter te komen ‘waar onze geheime tent plek is’. Met man en macht, zelfs achtervolgingen worden ingezet, maar dat blijft natuurlijk geheim!  Ik geniet er elke dag weer van, met volle teugen!

 

Over de blogger
Eva Mark
Eva Mark

Hoi! Ik ben Eva, student Pabo in Haarlem. Deze zomer heb ik de kinderen op camping l’Hirondelle samen met mijn collega’s vermaakt. Tegelijkertijd schreef ik blogs voor Team4Animation!

alle blogs van Eva
Vacature bij deze blog
Avondentertainment op een grote camping

Avondentertainment op een grote camping

Land
Frankrijk
Salaris
€1150
Periode
Zomer 2022