Ga jij het animatie avontuur aan in 2024? Solliciteer dan nu!

Het is bijna zo ver!

Het is bijna zo ver!

2 minuten
27-06-2015
Jeroen Fermont

Op het moment dat ik deze blog schrijf, heb ik nog een weekje in Nederland. Wat betekent dat het al bijna zo ver is! Ik heb er zin in, maar begin het wel spannend te vinden naarmate het dichterbij komt. Wat is de tijd snel voorbij gegaan.

In januari heb ik gesolliciteerd, twee weken later heb ik te horen gekregen dat ik was aangenomen. “Het gaat dus echt gebeuren”, ging er door me heen. Toen afwachten tot bekend werd op welke camping ik aan de slag zou gaan. In april kwam het verlossende mailtje. De gloednieuwe camping Lac de Biscarrosse, wordt mijn thuis voor de maanden juli, augustus en september. In een team met vijf andere Team4Animationers.

In mei, tussen de eindexamens door, met het hele team afgesproken en een zeer gezellige avond gehad. Ik kreeg er steeds meer zin in!

Begin juni het trainingsweekend, wat hebben we lekker weer gehad! Verder onwijs veel geleerd en veel nieuwe mensen leren kennen die allemaal hetzelfde doel hebben aankomende zomer: een top tijd als animateur/animatrice. Kortom, superleuk!

En nu is het dus bijna zo ver. One week to go! Maandag een afscheidsbarbecue met vrienden, dinsdag een dagje Efteling en woensdag de diploma-uitreiking. Intussen ligt de meeste kleding klaar om ingepakt te worden, verder nog de laatste spullen bij elkaar verzamelen. Nu alleen alles nog in mijn koffers zien te krijgen…

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!