Het is bijna zo ver!

Het is bijna zo ver!

2 Minuten
27 Jun 2015

Op het moment dat ik deze blog schrijf, heb ik nog een weekje in Nederland. Wat betekent dat het al bijna zo ver is! Ik heb er zin in, maar begin het wel spannend te vinden naarmate het dichterbij komt. Wat is de tijd snel voorbij gegaan.

In januari heb ik gesolliciteerd, twee weken later heb ik te horen gekregen dat ik was aangenomen. “Het gaat dus echt gebeuren”, ging er door me heen. Toen afwachten tot bekend werd op welke camping ik aan de slag zou gaan. In april kwam het verlossende mailtje. De gloednieuwe camping Lac de Biscarrosse, wordt mijn thuis voor de maanden juli, augustus en september. In een team met vijf andere Team4Animationers.

In mei, tussen de eindexamens door, met het hele team afgesproken en een zeer gezellige avond gehad. Ik kreeg er steeds meer zin in!

Begin juni het trainingsweekend, wat hebben we lekker weer gehad! Verder onwijs veel geleerd en veel nieuwe mensen leren kennen die allemaal hetzelfde doel hebben aankomende zomer: een top tijd als animateur/animatrice. Kortom, superleuk!

En nu is het dus bijna zo ver. One week to go! Maandag een afscheidsbarbecue met vrienden, dinsdag een dagje Efteling en woensdag de diploma-uitreiking. Intussen ligt de meeste kleding klaar om ingepakt te worden, verder nog de laatste spullen bij elkaar verzamelen. Nu alleen alles nog in mijn koffers zien te krijgen…

Over de blogger
Jeroen Fermont
Jeroen Fermont

Hoi, ik ben Jeroen. Mede-Eigenaar van TeamAnimation. Wat begon als een simpele zomer eindig de in een échte verslaving. Nu ben ik zo'n 24/7 bezig om TeamAnimation met fantastische collega's beter te maken.

alle blogs van Jeroen
Vacature bij deze blog
Kinderentertainer in een klein team in Frankrijk

Kinderentertainer in een klein team in Frankrijk

Land
Frankrijk
Salaris
€1150
Periode
Zomer 2022