Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

Het animatieteam van ‘Village de La Guyonnière’

Het animatieteam van ‘Village de La Guyonnière’

5 minuten
01-01-2018
TOP Animation

Animatiewerk kun je zowel individueel als in een team doen. Op Camping ‘Village de la Guyonnière’ werkt deze zomer een animatieteam met maarliefst vijf Team4Animationers. Dat is voor het eerst in de geschiedenis van Team4Animation! Hoogste tijd om daar nader op in te gaan. Voor hen die het interesseert, presenteer ik dan ook vol trots ieder Team4Animation-teamlid dat deel uit zal maken van l’équipe d’animation du Camping ‘Village de La Guyonnière’ 2014. Oftewel, met welke Team4Animationers werk ik samen de komende twee maanden? (dus exclusief alle andere teamleden en collega’s)

(In deze blogpost is privacygevoelig materiaal opgenomen. Alle in de tekst genoemde personen hebben toestemming gegeven van het publiceren ervan op www.zomerjobs.nl/blog/)

“The Allround Leader”
Dit is Thieme. Hij werkt inmiddels al drie jaar voor Team4Animation en als chef d’animation (hoofdanimateur) zal hij dit jaar de leiding hebben over het 5-koppige Team4Animation-team. Thieme was één van de toptrainers op het trainingsweekend begin maart dit jaar en verder heeft hij mij voldoende de Franse taal laten bijspijkeren in zijn opfriscursussen Frans, om in Frankrijk geen taalbarrières tegen het lijf te lopen. Hij is leraar Frans in opleiding, heeft veel musicals gespeeld, is sportief en kan goed gitaar spelen. Ook kan hij (zeer) goed omgaan met een fotocamera. Hij is dus van alle markten thuis en ik kan met voorzichtige zekerheid melden dat zodra we in La France aan het werk zijn, er zo nu en dan schitterende foto’s (en video’s?) in de blogs zullen verschijnen. So… stay tuned!

“The Dancing Queen”
Dit is Lisa. Helaas nog afwezig op het Team4Animation-trainingsweekend in maart wegens ziekte, maar niet veel weken later toch ontmoet en met open armen ontvangen in het team tijdens een officiële teambespreking op het hoofdkantoor van Team4Animation Dit is een op-en-top uitvoerend danseres! Dansen is haar grote passie en ze danst dus al haar hele leven. Zij acteert in films, kan goed (na)tekenen en kan verrukkelijke cupcakes maken! Ook schijnt deze gezellige madame wel een liedje te kunnen zingen. 10 tegen 0 dat ze beter zingt dan mijn douche-zangkwaliteiten!

“The Creative Genius”
Dit is Ilse. Via een omweg van een opleiding vol dans en theater, kwam zij uiteindelijk afgestudeerd als onderwijsassistente de arbeidsmarkt op. Ze heeft ontzettend veel ervaring met knutselen en werken met (hoogbegaafde) kinderen in het algemeen. Ze heeft altijd al gedanst en verder haar hele leven lang al op kinderen gepast. Echter, knutselvingers heeft deze vrouw altijd al gehad. Van elk papiertje, stokje, touwtje, oude flessen, kranten of ander (afgedankt) materiaal weet zij wel een te gekke knutsel te verzinnen, waarmee de kinderen iedere ochtend lekker aan de slag kunnen gaan en later die dag hun gemaakte creaties vol trots aan hun ouders zullen laten zien. Lekker creatief dus!

“The Animation Expert”
Dit is Valerie. Animatiewerkervaring tekort? Niet bij deze spontane vrouw. Met het afronden van haar opleiding Leisure and Hospitality heeft ze al een gigantische algemene theorie als basis. In de tussentijd heeft ze zich verder ontwikkeld tot een uitstekende animatrice. Ze heeft er namelijk al drie seizoenen op zitten, waarvan één in Frankrijk. Hierbij heeft ze al veel shows gespeeld, waarbij ook een aantal danssketches centraal stonden… Maar is het nou Valerie of Valerie (als ‘e’), zoals het gelijknamige nummer van Amy Winehouse? Simpel antwoord van de hoofdrolspeelsters zelf: “Het maakt mij echt niets uit!”. Helemaal top en alvast excuses, want geheid zal ik je naam onbedoeld telkens weer anders uitspreken! 🙂

Last but not least of fashionably late (net hoe je het zeggen wilt): C’est moi, Kevin a.k.a. Snelle Jelle en/of Timon (voor diegene die het trainingsweekend zich nog voor de geest kunnen halen). Het vijfde wiel aan de wagen? Absoluut niet! Met wat animatiewerkervaringen op zak en kernwoorden als ‘Doelgericht’, ‘Effectief’ en ‘Plezier’ doe ik zeker niet onder van de rest. Met de raarste bekken of typetjes/rollen kan ik iedereen aan het lachen maken… ideaal voor avondshows of verlegen kinderen! Maar er schuilt nog meer onder mijn zogenaamde ‘timonheufd’, wat ik popel om aan de campinggasten te laten zien.

Concluderend: Een superteam! Met ieders kwaliteiten, de voorbereidingen en huidige motivatie, weet ik zeker dat ik samen met The Allround Leader, The Dancing Queen, The Creative Genius en The Animation Expert, deze zomer alles wat we in ons hebben zullen geven om iedere campinggast de zomer van zijn/haar leven te geven. Ik kijk er naar uit om met jullie samen te mogen werken. Ik zeg: TOPTEAM!

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!