Ga jij het animatie avontuur aan in 2024? Solliciteer dan nu!

Help! One minute of fame

Help! One minute of fame

3 minuten
06-03-2017
Kim de Leeuw

Onmiddellijk gierde de paniek door mijn lichaam. Een minuut lang op het podium staan, terwijl ik iets moet doen waar ik goed in ben? Maar wat dan? Waar ben ik zo goed in dat het voor anderen leuk is om een minuut lang naar te kijken? Volleybal! Daar ben ik goed in. Maar gaan mijn toekomstige collega’s het leuk vinden om te kijken hoe ik een minuut lang een volleybal hoog houd. Ik denk het toch echt niet. Kon ik maar zingen of een muziekinstrument bespelen. Was ik maar grappig, zodat ik een mini-cabaret zou kunnen doen.

Weet je wat het is?

Zomaar wat gedachten die door mijn hoofd spookten toen ik 1.5 week voor het trainingsweekend las dat ik een one minute of fame moest doen. Hoewel het me ontzettend tof leek om op het podium te staan, kreeg ik maar geen goed idee. En wat doe je dan? Juist, vrienden vragen of zij een goed idee hebben. Ik heb de meest bizarre ideeën voorbij horen komen, van flauwe grappen tot het uitbeelden van de verschillen tussen jongens en meiden. Allemaal heel lief bedoeld, maar ook echt totaal niets voor mij! De dagen verstrekken, de klok tikte maar door en op dinsdag was ik er nog steeds niet uit. Uiteindelijk heb ik een middag lang nagedacht over wat ik dan zou kunnen gaan doen. Gewoon rustig nadenken, zonder te stressen, want dat werkt bij mij overduidelijk niet. Dan klap ik dicht en kan ik niks zinnigs meer bedenken. However, iets doen waar ik echt goed in ben zou lastig worden, dan maar iets wat ik leuk vind. Na enig nadenken was dat toch niet zo heel moeilijk, namelijk dansen! Zet mij op een plek waar de muziek aanstaat en stilstaan is voor mij geen optie meer. Hoe hard ik het ook probeer. Het liefst heb ik tijdens het uitgaan dan ook zo veel mogelijk ruimte. Samen met wat vrienden dans ik tot het einde van het avond. Of dat betekent dat ik goed kan dansen? Absoluut niet. Maar weet je wat het is, baby? Ik voel me sexy als ik dans! Mijn one minute of fame was geboren! Op woensdag deed ik de laatste aanpassingen en maakte ik een remix van de muziek. Trainingsweekend, kom maar op, I am ready to shine!

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!