Help! One minute of fame

Help! One minute of fame

2 Minuten
06 Mar 2017

Onmiddellijk gierde de paniek door mijn lichaam. Een minuut lang op het podium staan, terwijl ik iets moet doen waar ik goed in ben? Maar wat dan? Waar ben ik zo goed in dat het voor anderen leuk is om een minuut lang naar te kijken? Volleybal! Daar ben ik goed in. Maar gaan mijn toekomstige collega’s het leuk vinden om te kijken hoe ik een minuut lang een volleybal hoog houd. Ik denk het toch echt niet. Kon ik maar zingen of een muziekinstrument bespelen. Was ik maar grappig, zodat ik een mini-cabaret zou kunnen doen.

Weet je wat het is?

Zomaar wat gedachten die door mijn hoofd spookten toen ik 1.5 week voor het trainingsweekend las dat ik een one minute of fame moest doen. Hoewel het me ontzettend tof leek om op het podium te staan, kreeg ik maar geen goed idee. En wat doe je dan? Juist, vrienden vragen of zij een goed idee hebben. Ik heb de meest bizarre ideeën voorbij horen komen, van flauwe grappen tot het uitbeelden van de verschillen tussen jongens en meiden. Allemaal heel lief bedoeld, maar ook echt totaal niets voor mij! De dagen verstrekken, de klok tikte maar door en op dinsdag was ik er nog steeds niet uit. Uiteindelijk heb ik een middag lang nagedacht over wat ik dan zou kunnen gaan doen. Gewoon rustig nadenken, zonder te stressen, want dat werkt bij mij overduidelijk niet. Dan klap ik dicht en kan ik niks zinnigs meer bedenken. However, iets doen waar ik echt goed in ben zou lastig worden, dan maar iets wat ik leuk vind. Na enig nadenken was dat toch niet zo heel moeilijk, namelijk dansen! Zet mij op een plek waar de muziek aanstaat en stilstaan is voor mij geen optie meer. Hoe hard ik het ook probeer. Het liefst heb ik tijdens het uitgaan dan ook zo veel mogelijk ruimte. Samen met wat vrienden dans ik tot het einde van het avond. Of dat betekent dat ik goed kan dansen? Absoluut niet. Maar weet je wat het is, baby? Ik voel me sexy als ik dans! Mijn one minute of fame was geboren! Op woensdag deed ik de laatste aanpassingen en maakte ik een remix van de muziek. Trainingsweekend, kom maar op, I am ready to shine!

Over de blogger
Kim de Leeuw
Kim de Leeuw

Hoi, ik ben Kim! Mijn mentor noemde mij ooit 'het zonnetje van de klas'. Afgelopen zomer werd ik het zonnetje in Normandië van camping Le Haut Dick.

alle blogs van Kim
Vacature bij deze blog
Avondentertainment op een grote camping

Avondentertainment op een grote camping

Land
Frankrijk
Salaris
€1150
Periode
Zomer 2022