Help! Is het al bijna zomer?

Help! Is het al bijna zomer?

2 Minuten
22 Mar 2018

Dan heb je een fantastisch trainingsweekend achter de rug met veel gedans, gezang en vooral veel gelach en dan kom je er achter … het is nog maar maart!

De training

Vier dagen lang word je klaargestoomd voor een geweldige zomer, voel je de Franse zon eigenlijk al bijna schijnen en dan kom je thuis en moet je nog vier maanden wachten! Tja, wat doe je dan? Je staat op met de Hockey Pockey, gaat naar bed met de Tsjoe Tsjoe Wa, tijdens de les probeer je niet mee te zingen met Head Shoulders Knees & Toes die op repeat in je hoofd word afgespeeld en probeer ook maar eens niet mee te dansen nadat je zo’n twintig fantastische dansjes hebt geleerd! Je staat te trappelen om een leuk sporttoernooi of een gezellige miniclub te organiseren en je handen jeuken om posters te maken om je activiteit te promoten. Je zit te stuiteren op je werk of in de les en al je vrienden snappen niet waarom je zo druk bent. Zodra je thuis komt zet je de muziek op het maximale volume, trek je je Team4animation trui aan en dans je tot het uit je systeem is. Iedereen die naar het trainingskamp is geweest weet echter dat het natuurlijk nooit helemaal uit je systeem gaat, het animateur zijn zit nou eenmaal in je en dat raak je never nooit meer kwijt!

Samen staan we sterk

En nu denk je, help! Hoe ga ik deze vier maanden overleven? Wees gerust! Je staat er niet alleen voor in deze gruwelijk lange wachtperiode voordat je naar Frankrijk mag. Je bent niet de enige die, als je een gevaarlijke situatie ziet, roept dat het niet VVV is! Je bent niet de enige die nu ineens soms de minidisco playlist verkiest boven zijn eigen muziek! Samen staan we sterk en samen gaan we aftellen tot we ein-de-lijk aan de zomer van ons leven mogen beginnen!

Over de blogger
Jolijn Rijpma
Jolijn Rijpma

Bonjour! Deze zomer ben ik aan het werk op de camping La Citadelle! :)

alle blogs van Jolijn
Vacature bij deze blog populair
Kinderentertainer in een groot team in Frankrijk

Kinderentertainer in een groot team in Frankrijk

Land
Frankrijk
Salaris
€1150
Periode
Zomer 2022