Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

Help! Is het al bijna zomer?

Help! Is het al bijna zomer?

2 minuten
22-03-2018
TOP Animation

Dan heb je een fantastisch trainingsweekend achter de rug met veel gedans, gezang en vooral veel gelach en dan kom je er achter … het is nog maar maart!

De training

Vier dagen lang word je klaargestoomd voor een geweldige zomer, voel je de Franse zon eigenlijk al bijna schijnen en dan kom je thuis en moet je nog vier maanden wachten! Tja, wat doe je dan? Je staat op met de Hockey Pockey, gaat naar bed met de Tsjoe Tsjoe Wa, tijdens de les probeer je niet mee te zingen met Head Shoulders Knees & Toes die op repeat in je hoofd word afgespeeld en probeer ook maar eens niet mee te dansen nadat je zo’n twintig fantastische dansjes hebt geleerd! Je staat te trappelen om een leuk sporttoernooi of een gezellige miniclub te organiseren en je handen jeuken om posters te maken om je activiteit te promoten. Je zit te stuiteren op je werk of in de les en al je vrienden snappen niet waarom je zo druk bent. Zodra je thuis komt zet je de muziek op het maximale volume, trek je je Team4animation trui aan en dans je tot het uit je systeem is. Iedereen die naar het trainingskamp is geweest weet echter dat het natuurlijk nooit helemaal uit je systeem gaat, het animateur zijn zit nou eenmaal in je en dat raak je never nooit meer kwijt!

Samen staan we sterk

En nu denk je, help! Hoe ga ik deze vier maanden overleven? Wees gerust! Je staat er niet alleen voor in deze gruwelijk lange wachtperiode voordat je naar Frankrijk mag. Je bent niet de enige die, als je een gevaarlijke situatie ziet, roept dat het niet VVV is! Je bent niet de enige die nu ineens soms de minidisco playlist verkiest boven zijn eigen muziek! Samen staan we sterk en samen gaan we aftellen tot we ein-de-lijk aan de zomer van ons leven mogen beginnen!

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!