Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

Help?! Aquagym!

Help?! Aquagym!

3 minuten
01-01-2018
TOP Animation

Voor de één een makkelijke opgave voor de ander een hele opgave. Een groep mensen (het liefst) op de maat laten bewegen met bewegingen die of een spiergroep trainen dan zowel conditie opbouwen. En dat die mensen dan ook nog eens in het water staan dus een stuk minder zweten als jij maakt het plaatje af.

Tijdens mijn kennismakingsgesprek met mijn camping was het al snel de vraag of ik aquagym kon geven.  Ik sta op een camping waar het liefst iedere dag aquagym wordt aangeboden, het wordt hier dan ook uiterst serieus genomen. Alleen het wekelijkse petanque toernooi vraagt om meer serieusheid maar aquagym is hier serious business.

Omdat mijn kennismakingsgesprek met mijn camping voor het trainingsweekend was, en ik dus wist dat er een grote vraag was naar aquagym, stond ik vooraan bij de workshop van Bas en probeerde als een spons alles op te nemen.  Het leek super makkelijk, maar toen we moesten aftellen, praten en door blijven bewegen werd het al wat moeilijker. Ik had gelukkig nog 4 maanden om mijn aqyagymskills verder te ontwikkelen. Lang leve het trainingsweekend in maart!

Oefenen, oefenen, oefenen

Het internet werd mijn grootste vriend de maanden voor de zomer. Zoveel mogelijk probeerde ik in mijn vrije tijd oefeningen en muziek te vinden. Het herkennen van de maten en veranderingen in de muziek werd een leuk spelletje voor op de fiets. Daarnaast deed ik op mijn vrije ochtenden mee met Nederland in Beweging om inspiratie op te doen voor oefeningen. Daarna werd het oefenen, oefenen en oefenen op zelf bedachte choreografieën.

Spanning!

De eerste aquagymlessen op de camping heb ik met buikpijn gegeven, ik vond het spannend om te doen. Ik had naast ontelbare lessen op YouTube nog nooit iets aan aquagym gedaan of gezien. Mijn allereerste les viel ook niet zo in de smaak bij de vaste gasten, en dat lieten ze weten ook. Gelukkig kon ik hun feedback omzetten in actie en heb ik ze nog steeds om de dag in het zwembad staan.

Ik probeer de lessen ook leuk voor mezelf te maken door te dansen op mijn favoriete liedjes en artiesten. Ook doe ik wel eens stukjes minidisco choreografieën op andere muziek, zoals Dans!, Beng Beng Beng of Mignon Mignon. Ik heb nu veel plezier in het geven van aquagym (#summerbody #fitgirl). Dus; maak er een feestje van en het komt goed. Aquagym draait op de camping ook gewoon veel om plezier!

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!