Ga jij het animatie avontuur aan in 2024? Solliciteer dan nu!

Hello again!

Hello again!

4 minuten
20-07-2019
Lobke Warmink

Bonjour! Ik ben Lobke, ik ben 25 en ik werk deze zomer op camping Viglamo. Het is even geleden, maar deze zomer ben ik weer terug bij Team4Animation.


Wat vooraf ging ...

Vijf jaar geleden (!) zat ik ook al op een Franse camping blogs te schrijven. Ik heb even een uitstapje gemaakt naar wat andere organisaties, maar ik ben weer terug! Dit jaar is mijn zevende animatiezomer. Zeven. Echt. Wellicht iets met een verslaving. Naast Frankrijk heb ik ook in Spanje en in Griekenland gewerkt, vooral op grote bungalowparken en in hotels. Ook heel leuk, maar een hotel heeft toch niet dezelfde gezelligheid als die van een camping. Ook miste ik de klik met gasten die je uitnodigen voor een drankje en de ruimte die je op een camping hebt. Toen ik op Instagram een oproep van Team4Animation zag, begon het weer te kriebelen. Uiteindelijk heb ik toch maar een berichtje gestuurd. Waarom niet nog een zomer? En na de Summer try-out in Woerden wist ik het zeker. Ik ga gewoon weer een zomer dansen, springen en knutselen! En met een nieuwe uitdaging, want ik ben aangenomen als 'Chef'.


Deze zomer zit ik op een 'glamping', kamperen voor luxepoezen. En hoewel ik me mentaal al had voorbereid op gedeelde toilethokken en andermans haren in het doucheputje, is dit toch wel heel erg fijn. Hier vind je bijna geen tenten, maar luxe lodges met een eigen jacuzzi. Ik zit in het zuiden van Frankrijk aan de middellandse zee, met een gigantisch mooi strand vlak voor mijn neus. En het leuke is, de camping is gloednieuw en wordt gerund door een Nederlands stel. Bo ken ik al van mijn eerste trainingsweekend uit 2014, en zij is nu mijn baas. Hoe toevallig is dat?


Bijna af

Er moet nog veel gebeuren, want een deel van de camping is nog niet helemaal af. Daardoor is het soms even passen en meten met de spullen en ruimte die je wel hebt. Terwijl ik dit zit te schrijven zijn er zo'n 120 bouwvakkers nog bezig om alles af te krijgen en wordt er keihard gewerkt aan onze kidsclub. Dat zorgt soms voor leuke situaties, zo wist ik bijvoorbeeld niet dat het toilet van de lodge waarin wij nu nog de miniclub houden nog helemaal niet was aangesloten. Hij deed het wel, maar alles kletterde er aan de onderkant net zo hard weer uit. Na een ruime week kwamen er wat bouwvakkers achter dat ze toch nog iets vergeten waren. Terwijl de kinderen daar dagelijks naar het toilet gingen. Ik heb nog niet onder de lodge durven kijken...


Oorlogszone?

Samen met Emma, mijn collega van Team4Animation, woon ik ook in een lodge. Dat was een aangename verassing, want in mijn informatiedocument stond een bungalowtent beschreven. Onze lodge is voor 6 mensen, maar we wonen er met zijn tweeën. En ondanks dat het in een gebied staat dat ze hier de oorlogszone noemen, heb ik in al mijn animatiejaren nog nooit zo'n luxe verblijfplaats gehad. De oorlogszone is nog niet open voor gasten, er moet nog veel gebeuren. Maar elke dag is er wel weer iets nieuws af, en in de twee weken dat ik hier nu zit is er al zoveel veranderd. Een fotospeurtocht is hier bijna onmogelijk!


Ook dit jaar ben ik weer van plan mijn avonturen bij te houden. À tout à l'heure!

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!