Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

Halfway point

Halfway point

3 minuten
08-08-2015
Yoelle van der Pauw Kraan

Terwijl ik dit schrijf zit ik al in mijn 5e week (ja ik weet het, ik loop een blog achter) en de tijd is werkelijk voorbij gevlogen! De routine zit er nu echt wel in, aangezien we bijna elke week hetzelfde programma hebben met betrekking tot de middag. Dat is aan de ene kant fijn want ik weet hoe ik het moet doen dus het kost minder moeite, maar aan de andere kant zorgt het een beetje voor een sleur.

Die ‘sleur’ kwam vorige week tot uiting in, wat ik denk dat het was, mijn dip. De activiteiten gingen allemaal prima maar ik werd het een beetje zat en toen liep het allemaal niet zo lekker. Ik wist dat er een dip zou komen, maar toch is het niet fijn als het gebeurt.

Gelukkig kwamen afgelopen zaterdag mijn vader en broer op bezoek! Het was een super leuk weekend en het heeft me voor 2 dagen het idee gegeven dat ik op vakantie was (en oh wat was het heerlijk!) We zijn zaterdag lekker naar het zwembad gegaan en ’s avonds hebben we heerlijk (en spot goedkoop!) gegeten in Saint-Jean. Zondag had ik in de middag geen activiteit dus zijn we naar het strand gegaan, en ’s avonds weer uiteten! Erna nog even naar het strand geweest waar strand rugby bezig was, wist niet eens dat dat bestond. En als kers op de taart hadden we echt geluk met het weer, want vanaf die zaterdag is het weer alleen maar beter geworden.

Afgelopen weekend heeft me weer ‘opgeladen’ en nu kan ik er weer volop tegenaan voor de laatste 4 weken. Het voordeel is dat het nu augustus is, wat betekent dat het drukker wordt op de camping en er meer nationaliteiten komen (momenteel Duits, Engels, Nederlands en Frans). Dit zorgt voor meer uitdagingen wat me erg leuk lijkt. En aangezien ik degene ben met de meeste Engelse en Nederlandse spreekvaardigheid, zal ik nu een grotere rol gaan spelen in het avondprogramma.

Ik denk dat het dus leuker gaat worden vanaf nu, en dat ik meer interactie kan maken met de gasten. En als het weer zo blijft als nu, dan wordt het helemaal top!

Bisous!

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!