Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

Groetjes vanuit Frankrijk

Groetjes vanuit Frankrijk

4 minuten
01-01-2018
TOP Animation

Week 3 is weer voorbij gevlogen! Hier zit ik dan met mijn veel te oude laptop, onder een parasolletje, ’s ochtends om 11 uur wanneer mijn telefoon me verteld dat het al 29 graden is en ik Kygo door mijn oortjes hoor knallen. Tijd om weer een blog te schrijven.

Om maar meteen met de deur in huis te vallen, we hebben tot nu toe 4 schorpioenen gevonden in onze kamer…. En ik kan je vertellen, 2 meiden en een schorpioen gaan NIET maar dus echt NIET samen. Vorige week zaterdag was ik op mijn been door iets gestoken.  Grote rode,pijnlijke bult. Eerst even aangekeken en toen het niet minder werd maandag door collega’s naar het ziekenhuis gestuurd.. Zat ik dan in m’n eentje in een Frans ziekenhuis tegenover een dokter die geen woord Engels sprak, en zijn Frans voor mij meer klonk als Russisch. Maargoed, ik ben dus waarschijnlijk gestoken door een schorpioen..  Moest met wat medicijnen snel weer overgaan,  even rustig aan gedaan en nu nergens meer last van!  Elke nacht checken we onze lakens zo’n 7893 keer of er nergens een schorpioen zit, want helaas moeten we daar nog wel blijven slapen.. niet echt relaxed. Iets leuker is wel dat veel kinderen en volwassen elke keer weer vragen hoe het gaat, en of het pijn doet en dat we ook wel op hun kamer mogen slapen. Zo lief allemaal!

Afgezien van de schorpioenenbeet was het echt weer een topweek! Zo veel gedaan, elke week is hier anders.  En ik besef me nog steeds niet dat ik hier al 3 weken zit! De tijd gaat zo snel, realiseer ik me nu ik dit opschrijf.  Ik zal wat schrijven over afgelopen week. Het is gek want er gebeurt zo veel dat ik gewoon niet weet wat ik wil vertellen.

Woensdag avond was er karaoke, hartstikke populair kennelijk. Van Whitney Houston tot Elvis Presley, ik heb me in ieder geval vermaakt. En zelf konden we dan ook niet achterblijven, wij openden de avond met Grease en sloten af met Bruno Mars. Loepzuiver allemaal natuurlijk..

Ze hebben hier trouwens wel echt veel beestjes; kikkers in het zwembad, hele dikke torren, schorpioenen, beestjes waarvan ik niet eens weet wat het zijn, hele dikke,enge spinnen in de miniclub(die ik overigens heb vermoord ghehehe) en overal krekels. Voordeel is wel dat je nooit alleen bent..

’s Middags hebben we ook altijd miniclub van 14.00 tot 17.30, best lang dus. Vaak beginnen we met knutselen, dan wat spelletjes en we eindigen altijd toch wel in het zwembad. Vrijdag waren er best veel kinderen in de miniclub, tijd voor splashdance (de foto hierboven was na de splashdance, toen we h-e-l-e-m-a-a-l doorweekt waren). Superleuk!! Zelfs volwassenen dansten mee, van de Logobitombo tot Veo Veo! Er waren meer mensen dan tijdens de minidisco, de baas wil nu dat we dit elke dag gaan doen. Primaaaa!

Mensen zijn hier zo dankbaar. We krijgen elke week weer veel foto’s toegestuurd via de mail, met de meest leuke berichtjes, een overload aan knuffels, kleurplaten en cadeautjes. Je krijgt er echt zo veel voor terug!
Vanmiddag komen er weer nieuwe mensen. Veel Nederlanders volgens de baas, dat wordt een weekje karaoke met Guus Meeuwis en mensen die wat minder moeite hebben met mijn naam.

Let’s gooo!

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!