Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

Groetjes uit regenachtig Nederland!

Groetjes uit regenachtig Nederland!

3 minuten
01-01-2018
TOP Animation

Inmiddels beginnen de eerste kiekjes van de Team4Animation toppers die al op de camping aan de slag zijn gegaan, binnen te stromen. En dan kriebelt het toch weer om er ook op uit te trekken. Zo word ik nogal mistroostig van de regen die nu al twee dagen aanhoudt en sneu tegen mijn ramen tikt. Die ik overigens vorige week nog heb gezeemd, wat me nog mistroostiger maakt.
Een aantal vriendinnen zijn al op vakantie. Zonnige summerselfies komen me via social media tegemoet en voor wie me echt goed kent heeft me een kaartje gestuurd.

Precies een jaar geleden stond ik ook opnieuw op de camping. Een echte familiecamping met een heerlijke sfeer. Dag in dag uit danste ik de minidisco in de felle zon, knutselde ik piraten, vlinders en indianenpakken, ontwierp ik een heuse zeepbaan, trommelde ik ouders op die zo gek wilden zijn om zich ’s nachts in het bos te verstoppen tijdens de spokentocht, stond ik samen met Lotte (mijn mede Team4Animationber) uren vast op een klein stationnetje vanwege treinen die niet meer reden, at ik elke dag stokbrood (lekker niet glutenvrij, verantwoord en weet ik veel wat), ontmoette ik de meest leuke mensen én had ik per ongeluk mijn Team4Animation shirtjes bij mijn witte hemdjes in de was gedaan, die toen ook best door konden voor een heus animatieshirt.

Al met al had ik een heerlijke zomer. Hard gewerkt, dat wel, maar ook genoten. Het voelt altijd dubbel om dan weer naar Nederland te gaan, maar ik miste stiekem mijn eigen bed.
Nu ik dit zo opschrijf vraag ik me af waarom ik niet opnieuw een team kwam versterken deze zomer. Maar stiekem weet ik het wel. Ik ga een druk schooljaar tegemoet met volle stagedagen, wilde zelf ook graag een weekje surfen en daarbij wil een mens soms iets anders. Hoewel dat laatste ietwat tegenstrijdig is, want werken op de camping is juist ieder jaar anders.

Voor degenen die nog niet op de camping zijn aangekomen: een goede reis! Vraag vooral in het Frans de weg en als je de juiste woorden niet weet, doe dit in je eigen taal met een Frans accent. Komt best geloofwaardig over. Bon voyage!
Voor degenen die al wel over de camping huppelen: heel veel plezier! Geniet van alles wat je meemaakt en kom met een rugzak vol ervaringen terug! Groetjes uit regenachtig Nederland!

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!