Groetjes uit Frankrijk

2 Minuten
26 Apr 2014

Ha! Ik zit in Zuid-Frankrijk! De reis was uiteraard goed verlopen. We hebben het voor onszelf goedgepraat dat we allereerst de verkeerde shuttle bus naar het centrum van de stad hadden genomen. Joh, wisten wij veel. Ik vond het al leuk dat het gratis was.

Hoe dan ook, door een Nederlands sprekende animateur zijn we opgehaald vanaf het station in Béziers. Wat een luxe! Nog meer luxe toen ik de camping zelf zag. Camping Le Sérignan Plage  is fantastisch. Vanuit onze mobil home horen we de rustgevende golven vanaf het strand. Met theaterzalen, een groot podium, een enorme grote mini club, sportterreinen en een enorm zwembad kunnen wij als animatrices ons hart ophalen. Nu het weer vandaag ook nog meezit ben ik een gezegend mens.

Wat vooral leuk om te merken is, is het contrast met de andere campings waar ik heb gewerkt. Nu werk ik ook samen in een team met Franse animateurs en animatrices, wat ik een groot voordeel vind. De hele dag spreken we in het Frans en op deze manier haal ik de taal snel weer op. Maar ook dompel ik me weer in de Franse cultuur. Lekker borrelen met elkaar en uitgebreid de tijd nemen om een maaltijd te bereiden. Het kan erger. Wetend dat de rest van hardwerkend Nederland op kantoor zit doet me goed.

Wij gaan ons voorbereiden op het middag programma. Nu de camping officieel geopend is, zullen er ongetwijfeld meer kinderen klaarstaan om deel te nemen. Hup, shirtje aan en gaan! Groetjes uit Frankrijk!

 

Over de blogger
Lieve Snijders
Lieve Snijders

Hé, ik ben Lieve en ik kom uit Breda. Al twee zomers lang werk ik voor Team4Animation en deze zomer ga ik wederom aan de slag als animatrice op een camping.

alle blogs van Lieve