Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

Goed, beter, best

Goed, beter, best

3 minuten
01-01-2018
TOP Animation

Toen ik 3 jaar geleden aan het Team4Animation avontuur begon, wist ik eigenlijk niet wat dit mij precies zou brengen. Nu zit ik dus 3 jaar later glimlachend in mijn caravannetje deze blog te typen en kan ik echt niet meer zonder. Ik kan het nog steeds niet geloven waar ik ben beland. Alle verwachtingen over deze camping zijn vooralsnog helemaal uitgekomen. Geweldige eigenaren, geweldige camping, geweldige caravan, geweldige WiFi.

Ik voel me dus gelijk al helemaal thuis. Dat effect heeft Frankrijk sowieso wel op mij. De zomers die ik dus het liefst hier doorbreng, voelen voor mij echt aan als een ontspanningsvakantie. Best gek eigenlijk want het werk hier kan best hectisch zijn. Toch kom ik altijd thuis met een voldaan gevoel en een hoop nieuwe ervaringen waar je met een glimlach op terug kan kijken.

Eerste indruk

Ik ben nu eigenlijk nog maar een ruime 2 uur op camping Domaine du Logis. Vooraf heb ik al redelijk wat research gedaan naar de camping en dat heeft er alleen maar toe geleidt dat ik ontzettend veel zin kreeg om hier aan de slag te gaan. Alle super positieve en goede recensie over de camping waren haast te mooi om waar zijn. Maar de eerste indruk is goed en dat is belangrijk. Ik kan alleen maar hopen dat die indruk ook wederzijds is natuurlijk. Nu ben ik zelf altijd wel een beetje iemand die de kat het liefst eerst uit de boom kijkt, en gelukkig heb ik nog een paar dagen om dat te doen. Zaterdag avond is er in ieder geval al een concert georganiseerd op de camping, dus dat is een goede gelegenheid om veel campinggasten te ontmoeten.

Ik zit echt vol energie en die glimlach verdwijnt maar niet van mijn gezicht. Misschien ook omdat het iets minder warm is nu. De zon is onder en met 33 graden is het geen pretje om je bed in te duiken. Oh en belangrijke informatie; deze camping ligt in Bretagne en het is hier al 33 graden pfff. Warmte is niet zo mijn ding..

De titel van deze blog is goed, beter, best. De overtreffende trap, want na 2 echt hele toffe zomers gedraaid te hebben bij Team4Animation kon ik mij niet voorstellen dat het nog beter kon. Maar niets is minder waar.

Ik kijk er naar uit om hier aan de slag te gaan en kan ook niet wachten tot mijn collega aankomt, zodat we samen de boel hier op stelten kunnen zetten.

Zonnige groet uit Bretagne!

Michelle

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!