Wil jij deze zomer als Flex Topper naar Frankrijk meld je snel aan want vol = vol! Solliciteer snel of doe de test om erachter te komen of animatiewerk in het buitenland écht iets voor jou is.

GLAMPING!

GLAMPING!

4 minuten
01-01-2018
TOP Animation

Als ik over het beeldscherm van mijn laptop heen kijk, zie ik de vlammen van het vuur in de buitenhaard, ruik ik de geur van brandend hout en hoor ik de vogeltjes nog fluiten. Als ik nu m’n ogen dicht doe is het eerste waar ik aan denk een fijne zomeravond op de camping in Frankrijk. Veel van deze avonden heb ik al meegemaakt. Sinds ik me kan herinneren gaan we in de zomervakantie met het gezin naar Frankrijk om daar drie weken op de camping door te brengen. Nu ik mijn ogen weer open doe, zie ik wat ik aan heb. Mijn prachtige, super fijne, ooo zo modieuze knaloranje Team4Animation-vest. Oooh ja! Ik ga dit jaar niet drie, maar acht weken naar Frankrijk! Dit keer niet om vakantie te vieren, maar om te werken voor Team4Animation! Lieve lezers, ik zal me even voorstellen! Ik ben Bo Nijhuis, 18 jaar en kom uit een piepklein boeren gat in de Achterhoek. Het mooie Lichtenvoorde! Ik ga deze zomer samen met mede-Team4Animationer Fleur werken op Glamping Domaine les Moulins op een schiereiland aan de Franse Westkust. Euh…Whut?! GLAMPING? Jaja, op een glamping!

Jullie eerste gedachte zal vast ook zijn, glamping? Google even en je vindt dit: “Glamping is een begrip dat voortkomt uit een combinatie van de woorden ‘glamour’ en ‘camping’. Het woord ‘glamping’ staat voor kamperen met luxe en in een bijzondere sfeer, in een apart soort accommodatie zoals een speciale tent. Glamping accommodaties zijn luxe ingericht en bieden vaak meer voorzieningen zoals onder andere een douche, een bad, een toilet en een televisie.” Op ‘mijn’ camping hebben de meeste accommodaties zelfs hotelservice, een nespresso-apparaat en een privé-jacuzzi met uitzicht op zee!

Dat Team4Animation een top organisatie is en echte professionals in huis heeft dat moge nu wel duidelijk zijn! Vraag iedereen die mij een beetje kent en ze zullen allemaal zeggen dat de combi Bo en glamping een match made in heaven is! M’n vriendinnen roepen al dagelijks als ze me tegenkomen: OP DE GLAMPINGGGG! Mijn zomer kan nu al niet meer stuk, het is gewoon toegestaan om na werktijd op de hoge hakjes over de camping te gaan! Gewoon omdat het kan op de glamping! Jullie kunnen nu ook vast wel raden waaruit het grootste deel van mijn bagage bestaat straks… 😉

Morgenavond, donderdag 3 april, is de eerste avond van de cursus Frans. De match Bo op een glamping mag dan wel geweldig zijn, dat Frans is nog wel een piepklein dingetje… Morgen dus tijd om daar keihard aan te werken onder leiding van ‘Meester Thieme’. Maar dat is niet het enige! Morgen ga ik eindelijk een deel van mijn geweldige trainingsweekend-maatjes weer zien! Voor de cursus een zeer romantisch etentje (bij de Mac, ghehehe) met m’n nu al dikke vriendinnetje Isabelle, dikke maat Mitchel en geweldige trainster Nina (eigenlijk beter bekend als Nienjaaa!) Ook allemaal Team4Animationers natuurlijk. Na afloop van de cursus gaan we met het grootste deel van de groep drankjes doen in Utrecht onder leiding van gids Nina, om te vieren dat we na vier dagen Team4Animation-training al vrienden voor ‘t leven zijn met z’n allen! Echt ongelofelijk! Verslag van het cursus Frans-avontuur volgt…!

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!