Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

France, tu me manques

France, tu me manques

3 minuten
01-01-2018
TOP Animation

Een teken van leven, want ook ik ben weer begonnen in Nederland. Helaas ging ik zondag 23 augustus om 8 uur ’s ochtends alweer terug richting Nederland. De terugreis duurde ruim 18 uur, file,file,file.. En weer aangekomen in Nederland begon alles meteen. Maandagochtend om half 10 weer fris en fruitig in de collegebanken. Daarop volgend een introductieweek. Docenten die me ineens vertellen wat ik moet doen, elke dag op en neer met de trein, want ik zoek nog een kamer in Enschede, (hint,hint, hint!). Ineens weer allerlei verplichtingen. Ja, het normale leventje is weer begonnen. Geen bonjour meer, geen kinderen die je constant knuffelen, veel wegkijkende blikken en niemand herkent je meer als ‘de animatrice’. Daarnaast heb ik hier nu al meer regen gezien dan dat ik de afgelopen 2 maanden heb gezien. Welcome back haha.

Afgelopen zomer is zo snel gegaan. Als ik nu foto’s terugkijk komen zo veel herinneringen weer naar boven. De shows, minidisco’s, sporttoernooitjes, miniclub, feestjes, enzovoort.
Deze zomer had ik voor geen goud willen missen. De banden die je met de gasten opbouwt, de leuke collega’s, en zelfs de minder leuke collega’s mis ik stiekem.. De lachende kinderen, leuke gesprekken, het fransspreken, de campingdansen, gewoon het ‘zorgeloze’ leventje. Niet dat Nederland nou zo slecht is hoor. Maar het contrast met afgelopen zomer is heel groot.

Ik schrijf dit nu terwijl ik binnen op de bank zit, waar de regen hard tegen het raam knalt en het zo nu en dan flitst. Krijg ondertussen een berichtje, want ja, de Wifi werkt hier zelfs! In Frankrijk helaas niet, daarom heeft Marjolein mijn blogs steeds vanuit Nederland voor me geupload, dus bij deze officieel: bedankt! 🙂 En als we toch bezig zijn, Team4Animation, merci pour tout. Zeker begin augustus toen ik met mijn voetblessure zat(wat achteraf een peesontsteking bleek), was het contact echt super, merci merci merci! En mede daardoor was de laatste week ook echt super! Heb het zeker nog naar mijn zin gehad!
Ik zou het zeker iedereen aanraden om dit een zomer te doen, het is zo leuk, druk, energiek, gezellig, hilarisch en wat al niet meer. De zomer van mijn leven, ik weet het niet, maar zeker een topzomer die ik nooit, nooit zal vergeten!

Au revoir!

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!