Factor 30

Factor 30

2 Minuten
28 Jul 2015

Maandag 35 graden, dinsdag 34 graden, woensdag 33 graden, donderdag 36 graden. En zo gaat het al 4 weken lang.. heerlijk!! Zeker als ik hoor dat het in Nederland stormt…ghehehe. Heb afgelopen week wel voor het eerst regen en onweer gehad hier, pfoe! Gaat wel wat harder hier! De dagen erna scheen de zon alweer volop. J’aime!

Miniclub, stenen zoeken en vervolgens op schilderen. Blijft leuk! Kinderen zijn eerst al lekker lang bezig met zoeken, want ze willen natuurlijk wel een mooie grote steen, en vervolgens schilderen, niet alleen de stenen maar ook henzelf, de muur en de animatrices moeten eraan geloven. Als ik zei dat ik een steen mooi vond was die ook direct voor mij, dus aan het einde van de miniclub had ik een tas vol met beschilderde stenen. We hebben overigens wel meer activiteiten in de miniclub hoor, sinds kort hebben we een activiteit die heet ‘dormir’, slapen dus. We zeiden het als grapje, maar de kinderen werden helemaal enthousiast. “Jaaa dat gaan we doen!” “Trés cool!”Dus lagen we daar een kwartiertje met z’n allen te kletsen. Lekker relaxed.

Zaterdag is altijd uitzwaaidag. Afgelopen zaterdag ging één van mijn 5-jarige vriendinnetjes weg. heb meerdere keren alleen met haar de miniclub gedaan. Toen ze weg ging klampte ze zich vast aan haar knuffelkonijntje en bleef ze, net als haar ouders overigens, huilen. Toch wel lastig, elke keer weer mensen uitzwaaien waar je toch wel een band mee opbouwt in zo’n korte tijd. Mensen bedanken ons, ze zijn zo dankbaar, en dat is toch de waardering waar je het ook voor doet! Geeft echt een fijn gevoel!

Verder ook zo veel gedaan afgelopen week, ’s nachts om 12 uur zwemmen, vervolgens om 8 uur ’s ochtends weer crêpes bakken, schatzoektochten, mannen tegen de vrouwen, elke dag aquagym, tennistoernooien, enzovoort. Geen enkele week is hier hetzelfde, en de vijfde week gaat al bijna in.

Inmiddels is het hotel volgestroomd met Vlaamse gasten en ik ben helemaal klaar voor een nieuwe week!

Au revoir!

Over de blogger
Merel Hartgerink
Merel Hartgerink

Hoi! Ik ben Merel en ik kom uit Holten. Deze zomer heb ik 8 weken lang een feestje gebouwd bij Castel Luberon in de Provence. Mijn blogs over mijn avonturen kun je hier vinden.

alle blogs van Merel
Vacature bij deze blog
Kinderentertainer in een klein team in Frankrijk

Kinderentertainer in een klein team in Frankrijk

Land
Frankrijk
Salaris
€1150
Periode
Zomer 2022