Ga jij het animatie avontuur aan in 2024? Solliciteer dan nu!

Esmeralda

Esmeralda

3 minuten
16-07-2016
Esmee Leusenkamp

Hallo allemaal!

Er zijn al weer 2 weken voorbij hier in het mooie Frankrijk. Het klinkt cliché maar de tijd vliegt echt voorbij. Ik merk dat ik aan het eind van de week bijna op instorten sta maar zaterdag en zondag ochtend heb ik alle tijd om bij te tanken.

Feestje!

Deze week begon zondag met de finale van het EK voetbal. Helaas heeft Frankrijk niet gewonnen dus dat was een feestje minder, die ik gelukkig donderdagnacht weer heb ingehaald. Toen zijn we met de mensen van de bar, een collega van de animatie en wat mensen van de camping uit geweest. Om een een of andere reden vinden sommige Fransen mijn naam lastig dus word ik telkens Esmeralda genoemd, want dat kunnen ze dan weer wel zeggen… (nou ik geloof er niks van hahah) De jongens van de bar hebben me weer naar huis gebracht maar mijn collega was er niet bij dus dat werd klimmen over de poort om 5 uur ‘s nachts… Gelukkig waren de andere huisgenootjes zo aardig geweest om de deur van het appartement niet op slot te doen toen ze gingen slapen.

KidsclubIMG_8162

Donderdag was het thema in de kidsclub Koh Lanta, de Franse Expeditie Robinson. Alle kinderen waren super enthousiast en fanatiek. Ze vonden het zo leuk dat Alexandra en ik hebben besloten om dit elke week in het programma te houden.

Vrijdag hebben we met de kinderen geoefend voor een show met het thema circus. Er kwamen allerlei talenten naar boven dus we hebben met zijn allen een leuke show in elkaar gezet. ’s Avonds was het dan tijd voor de kindershow. Op het moment dat we gingen starten moest ineens iedereen héél nodig naar het toilet dus rende ze met zijn allen door het publiek naar de toiletten. Dit zag er echt hilarisch uit dus al het publiek had meteen zijn hoofd bij de show.

IMG_8284         IMG_8278

IMG_8343

natuurlijk kan een wedstrijdje marshmallows eten niet ontbreken…

Presqu’île Show!!!

Screenshot_2016-07-16-15-57-40

Lady Marmalade

Na de kindershow was het dan eindelijk tijd voor onze eigen “Presqu’île Show”! Na nachten repeteren met de 2 andere animators mochten we dan eindelijk! Knetter zenuwachtig stonden we achter het zwarte doek de laatste dingetjes in orde te maken. Vanaf de eerste openingsdans ging alles knetter snel! Alle sketches en dansen dingen super goed. Zelfs mijn “Lady Marmalade”. Een man uit het publiek werd op een stoel gezet en ik ging om hem heen dansen. Vervolgens deed ik hem een blinddoek om en verdween achter het gordijn. Daarna kwam Elie (andere animator) verkleed als verpeste Marlin Monroe in een witte jurk met ballonnen er onder en uitgesmeerde lippenstift de dans afmaken. De eerste show was super geslaagd en na de tijd werden we overladen met complimenten van iedereen. Ik heb nu al zin in volgende week!

DSC03327

Riverdance!


Natuurlijk mis ik thuis maar er zijn hier zulke lieve en leuke mensen. Al het campingpersoneel kan goed met elkaar en iedereen helpt elkaar. Het is hard werken, maar ik weet zeker dat ik het hier super goed getroffen heb!

Met zonnige groet!

Esmee

 

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!