Het leukste vakantiewerk in 2024! Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en ga je voor de zomer van je leven? Solliciteer dan nu

“Er zijn dus wel meer mensen zoals ik!”

“Er zijn dus wel meer mensen zoals ik!”

3 minuten
26-03-2018
TOP Animation

Tijdens een vriezend weekend in het normaal rustige maart, kwam een groep toekomstige animatoren bij elkaar om op een boerderij te slapen tussen de koetjes en de kalfjes. Dit bleek een formule voor gegarandeerd succes te zijn. Naast het vormen van dikke vriendschappen, zijn onze breinen en energielevels klaargestoomd voor de zomer van ons leven.

Training versus het echte leven

Van een kennismakingrondje waarin we zogenaamd in een Chinees wok restaurant werkten, naar het opvoeren van een show, tot het non-stop oefenen van de minidiscodansjes: het was allemaal ge-wel-dig. Maar echt, geweldig. Het Team4Animation-zomervirus zit er nog steeds flink in. Ik ben namelijk al in meerdere situaties terecht gekomen in het ‘echte’ leven waarbij ik zo hoog in mijn energie zat dat mensen erop reageerden:

“Was je zenuwachtig voor het geven van die presentatie, je bewoog zoveel?” – Huh nee ik had gewoon een minidiscoliedje in mijn hoofd?

“Hahaha, mafkees” – Op het dansen van de intense Tunak Tunak Tun in de bios voor mijn vriendinnen. 

Er waren ook wat starende blikken op straat, want blijkbaar vinden mensen het raar als je de Veo Veo danst voor je broer op straat tijdens het naar huislopen van boodschappen doen. Kan gewoon als animatrice.

Eenheid in diversiteit

Het allermooiste aan zo’n waardevol trainingsweekend is dat een groepje mensen verspreid over heel Nederland, dat elkaar van te voren nog nooit heeft gezien, zo naar elkaar toe kan groeien binnen slechts enkele dagen. Zo had onze trainer een opmerking die bij mij is blijven hangen: “Tijdens mijn eigen trainingsweekend kwam ik erachter dat er dus wel mensen zijn zoals ik.” Dit merkte ik persoonlijk ook. Iedereen is op een bepaalde manier hetzelfde (uiteraard heeft iedereen unieke eigenschappen) waardoor het zo goed voelt om bij elkaar te zijn ook al is het slechts voor een paar dagen. Ik kijk nu dus al uit naar de reünie om iedereen weer te zien en iedereen zijn zonnige verhalen te horen.

Is it summer yet?

Lang verhaal kort: dankzij de enorm vermakende activiteiten, opdrachten en zelfs de theoriestukjes op de training ben ik er van overtuigd dat elke animator er het beste van gaat maken deze zomer en heb ik er zelf nog veel meer zin in gekregen! Laat de zomer maar snel komen!  

WELKOM BIJ DE CLUB

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor vragen en begeleiding terwijl je aan het werk bent
  • Je slaapplek is een huisje op de camping
  • Wij regelen alle administratie met de camping

Werken in Frankrijk?

Klik dan hier!

Werken in Nederland?

Klik dan hier!

Ik wil herinneringen voor het leven gaan maken!

Weet je nog niet of je jezelf deze zomer op een camping ziet als entertainer? Twijfel je nog of dit bij je past? Doe de test om er achter te komen of je deze zomer nog staat te stralen op een vakantiepark!

Doe de match test!